دستور تهیه روبن بوقلمون پروتئین بالا

یکی از غذاهای خوشمزه شهر نیویورک را به بشقاب خود بیاورید که روبن بوقلمون است. این دستور پخت نسبت به روبن عادی که در رستوران های شهر نیویورک سرو میشود، پروتئین بالاتر و چربی کمتری دارد. از این رو کمک میکند عضله خالص بسازید.

اطلاعات غذایی

در هر سروینگ

کالری  410

پروتئین ۴۹ گرم

کربوهیدرات ۲۸ گرم

چربی   11 گرم

مواد لازم

۲برش نان چاودار

۱۴۰ گرم سینه بوقلمون که از قبل آن را پخته و آماده کرده اید

۱تکه پنیر سوئیسی کم چرب

۲قاشق غذاخوری کلم ترش

½ قاشق غذاخوری سس سبک برای مزه

نمک و فلفل به میزان کافی

دستور تهیه

۱- نان را به میزانی که دوست دارید تست کنید.

۲- ۱تکه برش نان را بگذارید و سینه بوقلمون روی آن قرار دهید و سپس کلم ترش و سس و پنیر را روی آن‌ها قراردهید.

۳- تکه برش نان بعدی را روی آن قرار دهید .

۴- آن را به دو قسمت تقسیم کنید.

۵- میتوانید آن را با چیپس و خیار شور سرو نمایید که نماید یک غذای نیویورکی شود.

سروینگ پیشنهادی

۱ سروینگ روبن بوقلمون آماده میشود.

نکته:

روبن به‌صورت استاندارد از گوشت گاو با رویه پ.در ذرت تهیه میشود. البته گوشت گاو چربی بالاتری دارد. ارزش غذایی که در ابتدای متن اعلام کرده ایم برای یک ساندویچ درست شده با گوشت بوقلمون است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *