دستور تهیه دونات پروتئینی کدو و پنیرخامه ای

با این دونات پروتئینی کدو و پنیرخامه ای طعم فصل پائیز را حس کنید. این دونات ها پروتئین خیلی زیادی دارند و طعم بسیار خوبی هم دارند.

مدت آماده سازی:

حدود ۱۵ دقیقه

مدت پخت:

حدود ۱۰ دقیقه

اطلاعات غذایی

تعداد سروینگ ۸

در هر سروینگ

کالری  179

پروتئین ۱۰ گرم

کربوهیدرات ۲۳ گرم

چربی   7 گرم

مواد لازم

۱فنجان پودر جو پرک

۳.۴ فنجان شیرین کننده

۱اسکوپ پروتئین وانیلی

۱قاشق غذاخوری پودر بذر کتان

۱قاشق غذاخوری دارچین

۲قاشق چای‌خوری بیکینگ‌پودر

۱قاشق چای‌خوری نمک

۳تخم مرغ بزرگ

½ فنجان کدو حلوایی که از قبل پختید

۱قاشق غذاخوری روغن نارگیل

۲قاشق چای‌خوری عصاره وانیل

۱ قاشق چای‌خوری سرکه سیب

½ فنجان پنیر خامه ای زده شده(۱ قاشق غذاخوری برای هر دونات)

½ قاشق چای‌خوری استویا مایع

دستور تهیه

۱- فر را تا دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت یا ۱۷۷ درجه سانتی‌گراد پیش‌گرمایش دهید.

۲- هفت ماده اولیه که در ابتدا معرفی شد را در یک کاسه مخلوط کنید.

۳- مواد مرطوب را در یک کاسه دیگر مخلوط نمایید تا زمانی که یکدست شود.

۴- مخلوط مرطوب را به مخلوط خشک اضافه کنید و هم بزنید.

۵- ۸ تا ۱۰ قالب دونات را با روغن اسپری کنید که نچسبد.

۶- به مقدار مساوی خمیر را در قالب دونات بریزید.

۷- برای حدود ۱۰ دقیقه یا تا زمانی که به خلال دندان نچسبد، بگذارید پخته شود.

۸- زمانی که دونات‌ها در حال سرد شدن هستند؛ پنیر خامه ای و استویا را مخلوط نمایید.

۹- دونات ها را تزئین کنید.

۱۰- روی آنها دارچین بریزید.

۱۱- همراه با شیک پروتئینی مصرف کنید و از خوردن آن لذت ببرید.

سروینگ پیشنهادی

۸ دونات پروتئینی کدو و پنیرخامه ای  آماده میشود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


Notice: ob_end_flush(): Failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/badansaz/public_html/wp-includes/functions.php on line 5420