دستور پخت دونات پروتئینی کدو با پنیرخامه

در فصل پاییز یکی از چیزهایی که در میوه‌فروشی یافت می‌شود کدوتنبل است. این دستور دونات پروتئینی کدو با طعم و مزه عالی است.

مدت آماده‌سازی:      

حدود ۱۵ دقیقه

مدت پخت:

حدود ۱۰ دقیقه

اطلاعات غذایی

تعداد تهیه‌شده ۸ سروینگ           

کالری  179

پروتئین  10 گرم

کربوهیدرات   23 گرم

چربی   7 گرم

مواد لازم

۱ فنجان آرد جو پرک

¾ فنجان زایلیتول یا شیرین‌کننده خشک مانند شکر قهوه‌ای یا شکر نارگیل

۱ اسکوپ پودر پروتئین وانیلی

۱ قاشق غذاخوری دانه کتان

۱ قاشق غذاخوری پودر دارچین

۲ قاشق چای‌خوری بیکینگ‌پودر

۱ قاشق چای‌خوری نمک دریا

۳ تخم‌مرغ بزرگ

½ فنجان پوره کدوحلوایی

۱ قاشق غذاخوری روغن نارگیل ذوب‌شده یا کره

۲ قاشق غذاخوری عصاره وانیل

۱ قاشق چای‌خوری سرکه سیب

پودر قند به‌صورت اختیاری

½ فنجان پنیر خامه‌ای زده‌شده(یک قاشق غذاخوری برای هر دونات)

½ قاشق چای‌خوری استیویا مایع

دستور پخت

  1. فر را در دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت یا ۱۷۷ درجه سانتی‌گراد پیش‌گرمایش دهید.
  2. هفت ماده اولیه را در یک‌کاسه بزرگ مخلوط‌کنید.
  3. مواد اولیه خیس را در یک‌کاسه دیگر باهم مخلوط نمایید تا کاملاً ترکیب شوند.
  4. مخلوط خیس را به مخلوط خشک اضافه کرده و خوب ترکیب کنید.
  5. تعداد ۸ تا ۱۰ قالب دونات را با روغن شیرینی‌پزی چرب کنید.
  6. مخلوط را به‌صورت مساوی در قالب‌ها تقسیم کنید.
  7. برای مدت حدود ۱۰ دقیقه آن‌ها را در فر بپزید تا زمانی که خمیر پخته‌شده به چنگال یا خلال‌دندان نچسبد.
  8. زمانی که دونات‌ها در حال سرد شدن هستند پنیر خامه‌ای و استیویا را مخلوط‌کنید.
  9. پودر قند بر روی دونات‌ها بپاشید.
  10. درصورتی‌که دوست داشته باشید می‌توانید کمی پودر دارچین هم بر روی دونات‌ها بریزید.
  11. می‌توانید به همراه یک شیک پروتئین نوش جان کنید.

سروینگ پیشنهادی

۸ عدد دونات پروتئینی کدو با پنیر خامه آماده خواهد شد آماده خواهد شد که می‌توانید در کنار دوستان یا خانواده خود از خوردن آن‌ها در فصل سرد پاییز لذت ببرید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


Notice: ob_end_flush(): Failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/badansaz/public_html/wp-includes/functions.php on line 5420