دستور تهیه انچیلادا گوشت

یک دستور غذای مکزیکی که انچیلادا گوشت است. تورتیلای کم کربوهیدرات پر شده با گوشت و لوبیا و پنیر یک دستور ساده و سالم و بسیار خوشمزه است.

اطلاعات غذایی

در هر سروینگ

کالری  470

پروتئین ۵۲ گرم

کربوهیدرات ۴۹ گرم

چربی   14 گرم

مواد لازم

۳تورتیلا کم کربوهیدرات و پروتئین بالا

۱۱۰ گرم گوشت لخم چرخ کرده

¼ فنجان لوبیا سیاه آب‌کشیده بدون نمک

¼ فنجان سس انچیلادا سبز یا قرمز

۲ قاشق غذاخوری فلفل سبز خرد

¼ فنجان پنیر کم چرب

نمک و فلفل به میزان کافی

پیازچه درصورتی‌که دوست دارید

دستور تهیه

۱- فر را در دمای ۱۷۷ درجه سانتی‌گراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت پیش‌گرمایش دهید.

۲- گوشت چرخ کرده را در یک ماهیتابه در دمای متوسط بپزید.

۳- فلفل سبز و نمک و فلفل را به آن اضافه کنید .

۴- گوشت پخته را دریک کاسه بریزید و با لوبیا مخلوط کنید.

۵- نصف سس انچیلادا را در کف ظرف مخصوص فر بریزید.

۶- مخلوط گوشت و لوبیا را بین ۳ تورتیلا تقسیم نمایید و در هر تورتیلا قرار دهید.

۷- نصف پنیر را روی آنها بپاشید.

۸- تورتیلا را بپیچید و در ظرف فر قرار دهید.

۹ – باقیمانده سس انچیلادا را روی آنها بریزید.

۱۰- باقیمانده پنیر را روی آنها بپاشید.

۱۱- برای ۱۰ تا ۱۲ دقیقه در فر بپزید.

۱۲- پیازچه و آواکادو تکه یا ماست یونانی برای تزئین روی آنها بریزید.

نکته:

میتوانید بجای گوشت قرمز، از چرخ‌کرده بوقلمون یا سینه مرغ یا سینه مرغ ریش شده و یا توفو و یا حتی از لوبیا به تنهایی استفاده نمایید.

سروینگ پیشنهادی

۱ سروینگ انچیلادا گوشت آماده میشود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


Notice: ob_end_flush(): Failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/badansaz/public_html/wp-includes/functions.php on line 5420