دستور پخت کرپ توت فرنگی با کره بادام شکلاتی

یک دسر پرپروتئین و خوشمزه بنام کرپ توت فرنگی با کره بادام شکلاتی

اطلاعات غذایی

تعداد سروینگ: ۱

کالری  363

پروتئین ۳۸.۷ گرم

کربوهیدرات ۲۷.۵ گرم

چربی   11 گرم

چربی اشباع شده  1.8 گرم

سدیم  326 میلی گرم

فیبر  5.4 گرم

شکر  15.5 گرم

مجموع کربوهیدرات  22.1 گرم

مواد لازم

½ فنجان پودر سفیده تخم مرغ با طعم توت فرنگی

¾ اسکوپ (۳۰ گرم) پودر پروتئین وی وانیلی

۱ قاشق غذاخوری کره بادام شکلاتی پر پروتئین

½ فنجان توت فرنگی خورد

۲ قاشق غذاخوری مارشمالو کوچک

شیرین کننده اگر علاقه داشته باشید

دستور تهیه

  1. سفیده تخم مرغ، پودر پروتئین وی و شیرین کننده را باهم مخلوط کنید.
  2. بگذارید کمی این مخلوط استراحت کند.
  3. یک ظرف نچسب را بر روی دمای متوسط قرار دهید.
  4. یک سوم تا یک چهارم مخلوط را در ظرف بریزید تا کل ته ظرف را بپوشاند.
  5. برای ۱ تا یک ونیم دقیقه بپزید و سپس آن را برگردانید.
  6. آن را از ظرف خارج کنید و این عمل را برای باقیمانده مایع مخلوط انجام دهید.(کرپ ها باید نازک باشند)
  7. در وسط هر کرپ توت فرنگی و مارشمالو* بریزید و سپس کرپ را لوله کنید.
  8. کره بادام شکلاتی را بر روی کرپ لوله شده بریزید.

نکته:

*اگر میخواهید مارشمالوها ذوب شوند میتوانید کرپ ها را برای ۳۰ ثانیه در مایکروویو قرار دهید و یا کرپ را در فویلی نازک بپیچید و برای ۳ تا ۵ دقیقه در فر قرار دهید.

سروینگ پیشنهادی

کرپ توت فرنگی با کره بادام شکلاتی را در یک بشقاب سرو نمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *