دستور تهیه جوجه پرتقالی ساده کم کربوهیدرات
کربوهیدرات را پایین نگهدارید و پروتئین را بالا ببرید. با این دستور پخت جوجه پرتقالی ساده کم کربوهیدرات که نه تنها برای بدنسازها خوب است بلکه بسیار خوشمزه هم هست.
مدت آماده سازی: حدود ۱۵ دقیقه
مدت پخت: ۳۰ دقیقه
اطلاعات غذایی
تعداد سروینگ: ۱
در هر سروینگ
کالری 290
پروتئین 53 گرم
کربوهیدرات 18 گرم
چربی 3 گرم
مواد لازم
۴۵۰ گرم سینه مرغ خام
۶ قاشق غذاخوری مارمالاد پرتقال بدون شکر
۱ قاشق غذاخوری سس سویا
½ قاشق چایخوری سرکه سیب
پودر سیر
پودر پیاز
کنجد، اختیاری است.
دستور تهیه
- سینه مرغ را بصورت لقمه ای تکه کنید.
- یک ماهی تابه نچسب را روی دمای متوسط قرار دهید.
- سینه مرغ تکه شده را در ماهی تابه بریزید و آنها را برای ۱ تا ۲ دقیقه بپزید.
- پودر پیاز و سیر را روی آن ها بپاشید.
- پخت آنها را ادامه دهید.
- در حین زمانی که مرغ پخته میشود، مارمالاد پرتقال و سس سویا و سرکه سیب را باهم مخلوط کنید. اگر بخواهید شیرین مزه شود میتوانید کمی عسل نیز به آن اضافه کنید.
- زمانی که مرغ پخته شد، دما زیر ماهی تابه را کم کنید و سس را به ماهی تابه اضافه کنید.
- مرغ ها را در سس بچرخانید تا کامل آن ها را بپوشاند.
- بگذارید سس به خورد جوجه ها برود.
- میتوانید آنها را در کاهو یا کلم و یا همراه با برنج قهوه ای سرو کنید.
- در صورت علاقه میتوانید روی آن را با کنجد بپوشانید.
نکته:
*برای اینکه این دستور پخت برای گیاهخواران و افراد وگان مناسب باشد؛ میتوانید بجای سینه مرغ از پروتئین های گیاهی مانند توفو استفاده کنید.
سروینگ پیشنهادی
۲ سروینگ جوجه پرتقالی آماده خواهد شد.