دستور تهیه انچیلادا گوشت
یک دستور غذای مکزیکی که انچیلادا گوشت است. تورتیلای کم کربوهیدرات پر شده با گوشت و لوبیا و پنیر یک دستور ساده و سالم و بسیار خوشمزه است.
اطلاعات غذایی
در هر سروینگ
کالری 470
پروتئین ۵۲ گرم
کربوهیدرات ۴۹ گرم
چربی 14 گرم
مواد لازم
۳تورتیلا کم کربوهیدرات و پروتئین بالا
۱۱۰ گرم گوشت لخم چرخ کرده
¼ فنجان لوبیا سیاه آبکشیده بدون نمک
¼ فنجان سس انچیلادا سبز یا قرمز
۲ قاشق غذاخوری فلفل سبز خرد
¼ فنجان پنیر کم چرب
نمک و فلفل به میزان کافی
پیازچه درصورتیکه دوست دارید
دستور تهیه
۱- فر را در دمای ۱۷۷ درجه سانتیگراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت پیشگرمایش دهید.
۲- گوشت چرخ کرده را در یک ماهیتابه در دمای متوسط بپزید.
۳- فلفل سبز و نمک و فلفل را به آن اضافه کنید .
۴- گوشت پخته را دریک کاسه بریزید و با لوبیا مخلوط کنید.
۵- نصف سس انچیلادا را در کف ظرف مخصوص فر بریزید.
۶- مخلوط گوشت و لوبیا را بین ۳ تورتیلا تقسیم نمایید و در هر تورتیلا قرار دهید.
۷- نصف پنیر را روی آنها بپاشید.
۸- تورتیلا را بپیچید و در ظرف فر قرار دهید.
۹ – باقیمانده سس انچیلادا را روی آنها بریزید.
۱۰- باقیمانده پنیر را روی آنها بپاشید.
۱۱- برای ۱۰ تا ۱۲ دقیقه در فر بپزید.
۱۲- پیازچه و آواکادو تکه یا ماست یونانی برای تزئین روی آنها بریزید.
نکته:
میتوانید بجای گوشت قرمز، از چرخکرده بوقلمون یا سینه مرغ یا سینه مرغ ریش شده و یا توفو و یا حتی از لوبیا به تنهایی استفاده نمایید.
سروینگ پیشنهادی
۱ سروینگ انچیلادا گوشت آماده میشود.