دستور پخت ساندویچ استیک و پنیر گریل شده بدنسازها

اگر هوس استیک پنیری کردید و می‌خواهید غذای سالمی برای شما باشد می‌توانید از این ساندویچ استیک و پنیر گریل شده لذت ببرید.

اطلاعات غذایی

تعداد تهیه‌شده ۲ سروینگ           

کالری  391

پروتئین ۳۸.۳ گرم

کربوهیدرات   35.5 گرم

چربی   9.5 گرم

فیبر ۷.۳ گرم

مواد لازم

۴ برش نان موردعلاقه شما

½ فلفل دلمه‌ای سبز خورد شده

½ پیاز متوسط خورد شده

۲ برش پنیر فلفلی کم‌چرب

۸ اونس یا ۲۳۰ گرم گوشت استیکی خورد شده

ادویه استیک به‌صورت اختیاری

دستور پخت

  1. گوشت را ادویه زده و به مقدار موردعلاقه خود آن را بپزید.
  2. فلفل دلمه‌ای سبز و پیازهای خورد شده را در دمای متوسط تا زمانی که ترد شود بپزید(می‌توانید آن‌ها را هم‌زمان با استیک گریل کنید).
  3. به‌صورت لایه‌لایه استیک و سبزی‌ها و پنیر را روی نان بریزید.
  4. نان دیگر را بر روی آن قرار دهید.
  5. گریل یا ماهیتابه را بر روی حرارت متوسط قرار دهید*
  6. ساندویچ را در ماهیتابه قرار دهید تاکمی نان‌ها طلایی شوند.
  7. ساندویچ را برگردانید تا پنیر نیز به‌خوبی ذوب شود.

می‌توانید برای تست کردن نان کمی کره بر روی نان بمالید و یا برای کاهش کالری فقط ماهیتابه را با روغن کمی چرب کنید.

سروینگ پیشنهادی

۲ سروینگ ساندویچ استیک و پنیر گریل شده آماده خواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


Notice: ob_end_flush(): Failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/badansaz/public_html/wp-includes/functions.php on line 5420