دستور پخت شیرینی زنجبیلی پروتئینی
این شیرینی زنجبیلی پروتئینی هم ازنظر ظاهری زیبا و سرگرمکننده هستند و هم سالم هستند.
مدت آمادهسازی:
حدود ۵۰ دقیقه
مدت پخت:
حدود ۱۰ دقیقه
اطلاعات غذایی
تعداد تهیهشده ۸ سروینگ
کالری 203
پروتئین 8 گرم
کربوهیدرات 16 گرم
چربی 13 گرم
مواد لازم
۱ اسکوپ پودر پروتئین
۱ و ۱/۳ فنجان پودر بادام
¼ فنجان شکر نارگیل
۱ قاشق چایخوری جوششیرین
۲ قاشق چایخوری پودر دارچین
۲ قاشق چایخوری پودر زنجبیل
¼ قاشق چایخوری پودر جوز هندی
یک نوک انگشت نمک دریا
۳ قاشق غذاخوری شیره قند
۱ قاشق غذاخوری روغن نارگیل
۱ تخممرغ بزرگ
آرد برای صاف کردن خمیر روی سطح با وردنه
تزئین بهدلخواه
دستور پخت
- تمامی ۸ ماده اولیه را در یک کاسه بزرگ مخلوط نمایید.
- شیره قند،روغن نارگیل و تخممرغ را در ظرف دیگری باهم مخلوطکنید.
- حال مخلوط پودر و مایع را باهم ترکیب و بهخوبی مخلوطکنید.
- خمیر را برای ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید تا خود را بگیرد
- پس از ۳۰ دقیقه خمیر را از یخچال برداشته و با پاشیدن آرد بر روی میز خمیر را با وردنه صاف کنید.
- قطر خمیر را با وردنه به ۱ سانتیمتر برسانید.
- حال خمیر را به شکلی که دوست دارید قالب بزنید.
- شیرینیهای قالبزده شده را بر روی کاغذ مومی در ظرف قرار دهید.
- شیرینیها را برای ۲۰ دقیقه در یخچال قرار دهید.
- فر را در دمای ۳۷۵ درجه فارنهایت یا ۱۹۰ درجه سانتیگراد پیشگرمایش دهید.
- شیرینیها را برای ۸ تا ۱۰ دقیقه برای قالبهای بزرگ و 6تا ۸ دقیقه برای قالبهای کوچک در فر بپزید تا رنگ آنها طلایی شود.
- به شکلی که دوست دارید آنها را تزئین کنید.
نکته:
شما میتوانید با این مقدار ۱۶ شیرینی کوچک باارزش غذایی ۱۰۲ کالری انرژی، ۴ گرم پروتئین، ۸ گرم کربوهیدرات و ۷ گرم چربی درست کنید.
سروینگ پیشنهادی
۸ سروینگ شیرینی زنجبیلی پروتئینی آماده خواهد شد که میتوانید از خوردن آن لذت ببرید.