دستور پخت شیرینی زنجبیلی پروتئینی

این شیرینی زنجبیلی پروتئینی هم ازنظر ظاهری زیبا و سرگرم‌کننده هستند و هم سالم هستند.

مدت آماده‌سازی:      

حدود ۵۰ دقیقه

مدت پخت:

حدود ۱۰ دقیقه

اطلاعات غذایی

تعداد تهیه‌شده ۸ سروینگ           

کالری  203

پروتئین  8  گرم

کربوهیدرات   16  گرم

چربی   13 گرم

مواد لازم

۱ اسکوپ پودر پروتئین

۱ و ۱/۳ فنجان پودر بادام

¼ فنجان شکر نارگیل

۱ قاشق چای‌خوری جوش‌شیرین

۲ قاشق چای‌خوری پودر دارچین

۲ قاشق چای‌خوری پودر زنجبیل

¼ قاشق چای‌خوری پودر جوز هندی

یک نوک انگشت نمک دریا

۳ قاشق غذاخوری شیره قند

۱ قاشق غذاخوری روغن نارگیل

۱ تخم‌مرغ بزرگ

آرد برای صاف کردن خمیر روی سطح با وردنه

تزئین به‌دلخواه

دستور پخت

  1. تمامی ۸ ماده اولیه را در یک کاسه بزرگ مخلوط نمایید.
  2. شیره قند،روغن نارگیل و تخم‌مرغ را در ظرف دیگری باهم مخلوط‌کنید.
  3. حال مخلوط پودر و مایع را باهم ترکیب و به‌خوبی مخلوط‌کنید.
  4. خمیر را برای ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید تا خود را بگیرد
  5. پس از ۳۰ دقیقه خمیر را از یخچال برداشته و با پاشیدن آرد بر روی میز خمیر را با وردنه صاف کنید.
  6. قطر خمیر را با وردنه به ۱ سانتیمتر برسانید.
  7. حال خمیر را به شکلی که دوست دارید قالب بزنید.
  8. شیرینی‌های قالب‌زده شده را بر روی کاغذ مومی در ظرف قرار دهید.
  9. شیرینی‌ها را برای ۲۰ دقیقه در یخچال قرار دهید.
  10. فر را در دمای ۳۷۵ درجه فارنهایت یا ۱۹۰ درجه سانتی‌گراد پیش‌گرمایش دهید.
  11. شیرینی‌ها را برای ۸ تا ۱۰ دقیقه برای قالب‌های بزرگ و  6تا ۸ دقیقه برای قالب‌های کوچک در فر بپزید تا رنگ آن‌ها طلایی شود.
  12. به شکلی که دوست دارید آن‌ها را تزئین کنید.

نکته:

شما می‌توانید با این مقدار ۱۶ شیرینی کوچک باارزش غذایی ۱۰۲ کالری انرژی، ۴ گرم پروتئین، ۸ گرم کربوهیدرات و ۷ گرم چربی درست کنید.

سروینگ پیشنهادی

۸ سروینگ شیرینی زنجبیلی پروتئینی آماده خواهد شد که می‌توانید از خوردن آن لذت ببرید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


Notice: ob_end_flush(): Failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/badansaz/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373