دستور پخت پیتزا لازانیای پپرونی

دنبال یک‌راه سالم برای لذت بردن از غذای ایتالیایی هستید؟ این پیتزا لازانیای پپرونی یکی از بهترین گزینه‌ها برای شما ورزشکاران است.

مدت آماده‌سازی حدود ۲۰ دقیقه

مدت پخت حدود ۳۰ دقیقه

اطلاعات غذایی

کالری   520

پروتئین   57 گرم

کربوهیدرات   38 گرم

چربی    17 گرم

مواد لازم

مقدار اعلام‌شده مواد لازم سروینگ برای ۴ نفر است

۶۸۰ گرم سینه بوقلمون چرخ‌کرده پخته‌شده*

۹۰۰ گرم پنیر کاتیج بدون چربی**

۲ تخم‌مرغ بزرگ

سس پیتزا به مقدار کافی

۱۴۰ گرم پپرونی بوقلمون کم‌چرب

۴ فنجان پنیر موزارلا کم‌چرب خردشده

ادویه پیتزا

دستور تهیه

۱- دمای فر را به‌صورت پیش‌گرمایش بر روی ۳۵۰ درجه فارنهایت یا ۱۷۶ درجه سانتی‌گراد قرار دهید

۲- پنیر کاتیج و تخم‌مرغ‌ها و ۱/۴ فنجان ادویه‌های پیتزا را در یک‌کاسه بزرگ بریزید و توسط هم زن به هم بزنید تا به‌صورت خامه‌ای و نرم درآید.

۳ -۱/۴ فنجان سس پیتزا را در ته ظرف پخت بریزید و پخش نمایید

۴ – سه لایه لازانیا بر روی سس بگذارید

۵ -۱/۳ مخلوط پنیر کاتیج را بر روی لازانیا به‌صورت مساوی پخش نمایید

۶- یک‌لایه نازک سس پیتزا را بر روی مخلوط پنیر کاتیج پخش‌کنید. ۱/۴ از پنیر خردشده را روی آن بریزید. سپس ۱/۳ گوشت چرخ‌کرده بوقلمون را به‌صورت یک‌لایه روی آن قرار دهید و سپس ۱/۳ پپرونی را بر روی آن بچینید

۷- این لایه‌ها را برای دو نوبت دیگر تکرار کنید. ۳ برگه لازانیا ، ۱/۳ مخلوط پنیر کاتیج،۱.۴ موزارلا،۱/۳ بوقلمون چرخ‌کرده، ۱/۳ پپرونی و در آخر ۱/۴ پنیر موزارلا را بریزید و باقیمانده پپرونی را روی آن بچینید.

۸- روی آن را بپوشانید و برای ۳۰ دقیقه در فر بگذارید تا پنیر به‌خوبی ذوب‌شده و حباب دهد.

نکته:

*شما می‌توانید بجای چرخ‌کرده بوقلمون از گوشت چرخ‌کرده گاو ، سوسیس و یا مرغ استفاده نمایید

**پنیر بدون چربی کاتیج را می‌توانید با پنیر ریکوتا عوض کنید که پنیر سنتی مخصوص لازانیا است. البته جدول ارزش غذایی به این شکل تغییر خواهد کرد.

*با استفاده کردن از سویای چرخ‌کرده بجای چرخ‌کرده بوقلمون در پیتزا لازانیای پپرونی، این غذا برای افرادی که گوشت دوست ندارند بیشتر ساختار گیاهی پیدا خواهد کرد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *