دستور تهیه تارت کوچک بوقلمون و پنیر چدار
به خاطر مزه اش سریع به سراغ دومی میروید. این تارت های کوچک بوقلمون و پنیر چدار دارای ارزش غذایی بالایی هستند. دارای ۳ نوع سبزیجات هستند و در هر سروینگ فقط ۸۵ کالری دارند.
اطلاعات غذایی
در هر سروینگ
کالری ۸۵
پروتئین 9 گرم
کربوهیدرات 1 گرم
چربی 5 گرم
مواد لازم
۳۴۰ گرم گوشت بوقلمون چرخ کرده ادویه زده
۳۰ گرم اسفناج خورد
۴۰ گرم پیاز خورد
۵۰ گرم فلفل دلمه ای خورد
۵ تخم مرغ
۲۵۰ گرم سفیده تخم مرغ (یا ۵ عدد تخم مرغ کامل)
¼ فنجان شیر بادام غیر شیرین
۱ فنجان(۱۱۲ گرم) پنیر چدار خورد
¼ قاشق چای خوری فلفل سیاه
دستور تهیه
- فر را در دمای ۱۷۶ درجه سانتیگراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت پیش گرمایش دهید.
- گوشت بوقلمون را بپزید.
- تخم مرغ ها را بزنید.
- سپس شیر و فلفل سیاه را با تخم مرغ ها مخلوط کنید.
- بوقلمون را به این مخلوط اضافه کنید و هم بزنید
- سپس پنیر و سبزیجات را به آن اضافه کنید.
- درون ظرف های مافین، کاغذ مومی بگذارید.
- مخلوط را بصورت مساوی به مقدار ¼ فنجان در ۱۶ ظرف مافین بریزید.
- آنها را در فر قرار دهید و برای ۲۶ تا ۳۰ دقیقه بپزید.
- پس از آنکه آنها را از فر بیرون آوردید، ۵ دقیقه بگذارید تا سرد شوند و سپس آنها را سرو نمایید.
سروینگ پیشنهادی
هر سروینگ معادل یک تارت کوچک بوقلمون و پنیر چدار است