دستور تهیه سالاد پاستا و استیک
این سالاد پاستا و استیک پروتئین بالا یک وعده غذایی کامل است. میتوانید در روز تعطیل با آرامش خاطر آن را درست کنید و آخر هفته خوبی داشته باشید.
اطلاعات غذایی
تعداد سروینگ: ۴
در هر سروینگ
کالری 394
پروتئین 43 گرم
کربوهیدرات 39.3 گرم
چربی 9.5 گرم
مواد لازم
۴۵۰ گرم گوشت استیکی
۲۰۰ گرم پاستا پروتئین بالا* پخته و آبکش شده
۱ و ½ فنجان مارچوبه تکه شده
۱ فنجان گوجه گیلاسی
۴ قاشق غذاخوری سرکه بالزامیک
½ فنجان پنیر بز
پودر سیر، نمک و فلفل برای مزه دار کردن
دستور تهیه
- استیک را تکه کنید و به شکل باریکه نواری در آورید و به مقداری که میخواهید کباب کنید.
- پاستا و مارچوبه ،گوجه، سرکه بالزامیک و ادویه را باهم مخلوط کنید و هم بزنید.
- استیک که پختید و پنیر بز را به این مخلوط اضافه کنید.
- کامل باهم مخلوط کنید.
- بلافاصله آن را سرو کنید و یا در ظرف دربسته نگهداری کنید.
نکته:
*میتوانید از پاستا معمولی نیز استفاده کنید. البته باعث میشود که میزان پروتئین غذا کاهش پیدا کند و کربوهیدرات بالا برود.
**میتوانید مارچوبه را بصورت خام استفاده کنید.
سروینگ پیشنهادی
۴ سروینگ سالاد پاستا و استیک به عنوان غذای اصلی و یا ۶ سروینگ ب عنوان کنار غذا آماده خواهد شد.