دستور تهیه سالاد پاستا و استیک

این سالاد پاستا و استیک پروتئین بالا یک وعده غذایی کامل است. میتوانید در روز تعطیل با آرامش خاطر آن را درست کنید و آخر هفته خوبی داشته باشید.

اطلاعات غذایی

تعداد سروینگ: ۴

در هر سروینگ

کالری  394

پروتئین  43  گرم

کربوهیدرات  39.3   گرم

چربی   9.5   گرم

مواد لازم

۴۵۰ گرم گوشت استیکی

۲۰۰ گرم پاستا پروتئین بالا* پخته و آبکش شده

۱ و ½ فنجان مارچوبه تکه شده

۱ فنجان گوجه گیلاسی

۴ قاشق غذاخوری سرکه بالزامیک

½ فنجان پنیر بز

پودر سیر، نمک و فلفل برای مزه دار کردن

دستور تهیه

  1. استیک را تکه کنید و به شکل باریکه نواری در آورید و به مقداری که میخواهید کباب کنید.
  2. پاستا و مارچوبه ،گوجه، سرکه بالزامیک و ادویه را باهم مخلوط کنید و هم بزنید.
  3. استیک که پختید و پنیر بز را به این مخلوط اضافه کنید.
  4. کامل باهم مخلوط کنید.
  5. بلافاصله آن را سرو کنید و یا در ظرف دربسته نگهداری کنید.

نکته:

*میتوانید از پاستا معمولی نیز استفاده کنید. البته باعث میشود که میزان پروتئین غذا کاهش پیدا کند و کربوهیدرات بالا برود.

**میتوانید مارچوبه را بصورت خام استفاده کنید.

سروینگ پیشنهادی

۴ سروینگ سالاد پاستا و استیک به عنوان غذای اصلی و یا ۶ سروینگ ب عنوان کنار غذا  آماده خواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *