دستور تهیه پاستا لوبیا سیاه پروتئین بالا و جوجه

ما میتوانید از پاستا با پروتئین بالا لذت ببرید. این پاستا لوبیا سیاه پروتئین بالا و جوجه ، نه تنها سرشار از پروتئین است بلکه کربوهیدرات پائین و فیبر بالایی نیز دارد که برای علاقمندان به پاستا عالی است.

اطلاعات غذایی

تعداد سروینگ: ۲

در هر سروینگ

کالری  450.7

پروتئین  45.5 گرم

کربوهیدرات  26   گرم

چربی   18.3 گرم

فیبر ۱۰.۸ گرم

مواد لازم

سس:

۱ قاشق غذاخوری سس سویا

۱قاشق غذاخوری روغن کنجد

½ قاشق غذاخوری عسل

۳قاشق غذاخوری کره بادام زمینی پروتئین بالا

۱حبه سیر له شده

۱قاشق غذاخوری زنجبیل تازه رنده شده

پاستا:

۱سرینگ پاستا لوبیا سیاه(یا پاستا معمولی)

۱ فنجان جوانه لوبیا

۱۷۰ گرم مرغ پخته و ریش کرده

بادام زمینی و پیازچه در صورت علاقه

دستور تهیه

  1. تمام مواد سس را در یک کاسه باهم مخلوط کنید.
  2. در اجاق مایکروویو برای ۳۰ تا ۴۵ ثانیه حرارت دهید تا به خوبی مخلوط شوند.
  3. بر اساس دستور نوشته بر روی بسته پاستا، آن را بپزید.
  4. پاستایی که پختید را با جوانه لوبیا، مرغ ریش و سس مخلوط نمایید.
  5. به میزان مساوی در دو بشقاب تقسیم کنید.
  6. روی پاستا را با بادام زمینی و پیازچه یا شوید تازه تزئین کنید.

نکته:

استفاده از پاستا معمولی میزان پروتئین غذا را کاهش میدهد و میزان کربوهیدرات را افزایش میدهد.

سروینگ پیشنهادی

۲ سروینگ پاستا لوبیا سیاه پروتئین بالا و جوجه، آماده خواهید کرد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *