دستور پخت کباب برگ ارده ای

با این کباب برگ ارده ای کربوهیدرات مصرفی را پائین نگه دارید و از پروتئین با طعم خوب لذت ببرید.

اطلاعات غذایی

تعداد سروینگ: ۴

در هر سروینگ

کالری  247

پروتئین ۳۳.۶ گرم

کربوهیدرات ۱۰.۲ گرم

چربی   10.4 گرم

مواد لازم

۴۶۰ گرم گوشت استیکی

¾ فنجان ارده

۱ قاشق غذاخوری آمینو مایع یا سس سویا

۱ قاشق چای‌خوری سیر خرد شده

۱/۳ فنجان آب داغ

کنجد و زغال‌اخته(اختیاری)

*سیخ

دستور تهیه

  1. ارده و آمینو مایع(سس سویا)، سیر و آب داغ را مخلوط کنید.
  2. گوشت استیکی را به‌صورت نواری به اندازه دلخواه تکه کنید.
  3. استیک و ½ مواد مرینیت را در یک کیسه پلاستیکی زیپ دار بریزید و برای ۳ تا ۴ ساعت یا یک شب در یخچال قرار دهید.
  4. اگر از سیخ چوبی استفاده میکنید آنها را در آب قرار دهید.
  5. گوشت ها را سیخ بکشید.
  6. روی گریل یا باربکیو بپزید.
  7. باقیمانده مواد مرینیت را به‌عنوان سس در زمان سرو کردن استفاده کنید.

نکته:

سرو کردن این غذا با برنج قهوه ای و بروکلی بخارپز یک غذای کامل میشود.

سروینگ پیشنهادی

۴ سروینگ  کباب برگ ارده ای  آماده میشود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *