دستور پخت کباب برگ ارده ای
با این کباب برگ ارده ای کربوهیدرات مصرفی را پائین نگه دارید و از پروتئین با طعم خوب لذت ببرید.
اطلاعات غذایی
تعداد سروینگ: ۴
در هر سروینگ
کالری 247
پروتئین ۳۳.۶ گرم
کربوهیدرات ۱۰.۲ گرم
چربی 10.4 گرم
مواد لازم
۴۶۰ گرم گوشت استیکی
¾ فنجان ارده
۱ قاشق غذاخوری آمینو مایع یا سس سویا
۱ قاشق چایخوری سیر خرد شده
۱/۳ فنجان آب داغ
کنجد و زغالاخته(اختیاری)
*سیخ
دستور تهیه
- ارده و آمینو مایع(سس سویا)، سیر و آب داغ را مخلوط کنید.
- گوشت استیکی را بهصورت نواری به اندازه دلخواه تکه کنید.
- استیک و ½ مواد مرینیت را در یک کیسه پلاستیکی زیپ دار بریزید و برای ۳ تا ۴ ساعت یا یک شب در یخچال قرار دهید.
- اگر از سیخ چوبی استفاده میکنید آنها را در آب قرار دهید.
- گوشت ها را سیخ بکشید.
- روی گریل یا باربکیو بپزید.
- باقیمانده مواد مرینیت را بهعنوان سس در زمان سرو کردن استفاده کنید.
نکته:
سرو کردن این غذا با برنج قهوه ای و بروکلی بخارپز یک غذای کامل میشود.
سروینگ پیشنهادی
۴ سروینگ کباب برگ ارده ای آماده میشود.