دستور تهیه ژیرو مرغ کبابی پر پروتئین
نان پیتا پر همیشه یکی از خوردنی های خوشمزه است؛ مخصوصا اگر با مرغ کبابی طعم دار و سبزیجات تازه پر شده باشد. این دستور تهیه ژیرو مرغ کبابی پر پروتئین بسیار عالی است!
اطلاعات غذایی
تعداد سروینگ: ۴
در هر سروینگ
کالری ۳۵۹
پروتئین ۵۷.۷ گرم
کربوهیدرات ۲۲.۵ گرم
چربی 7.9 گرم
مواد لازم
۸ عدد نان پیتا کم کربوهیدرات
۷۰۰ گرم سینه مرغ تکه شده به شکل مربع
۱.۵ قاشق غذاچایخوری روغن زیتون
۱.۵ قاشق غذاخوری سرکه
۱ و ¼ قاشق چایخوری پودر سیر
۲ قاشق چایخوری آبلیمو تازه
۱.۵ قاشق غذاخوری اورگانو
۱ فنجان گوچه حلقه شده
۱ فنجان پیاز بنفش خرد شده
۱فنجان خیار خرد شده
مواد سس تاتزیکی
½ فنجان ماست یونانی بدون چربی
½ فنجات شوید خشک
مقداری آبلیمو
نمک و فلفل
دستور تهیه
- تمام مواد سس تاتزیکی را مخلوط کرده و در یخچال قرار دهید.
- مرغ، روغن زیتون، سرکه، پودر سیر، آبلیمو و اورگانو را در یک ظرف پلاستیکی بریزید و خوب مخلوط کند تا مرغ ها برای حداقل ۲ تا ۳ ساعت مرینیت شوند و طعم بگیرند.
- مرغ ها را از طرف خارج کرده و تا زمان پخت کامل کباب کنید.
- مرغ ها را به مقدار مساوی بین ۸ نان پیتا تقسیم نمایید.
- روی آن را با گوجه، خیار، پیاز و سس تاتزیکی تزئین نمایید.
سروینگ پیشنهادی
این ژیرو مرغ کبابی پر پروتئین باید بصورت گرم سرو شود.
چهار سروینگ آماده خواهد شد که هر سروینگ برابر با ۲ نان پیتا است.