دستور تهیه ژیرو مرغ کبابی پر پروتئین

نان پیتا پر همیشه یکی از خوردنی های خوشمزه است؛ مخصوصا اگر با مرغ کبابی طعم دار و سبزیجات تازه پر شده باشد. این دستور تهیه ژیرو مرغ کبابی پر پروتئین بسیار عالی است!

اطلاعات غذایی

تعداد سروینگ: ۴

در هر سروینگ

کالری  ۳۵۹

پروتئین  ۵۷.۷ گرم

کربوهیدرات ۲۲.۵ گرم

چربی   7.9 گرم

مواد لازم

۸ عدد نان پیتا کم کربوهیدرات

۷۰۰ گرم سینه مرغ تکه شده به شکل مربع

۱.۵ قاشق غذاچایخوری روغن زیتون

۱.۵ قاشق غذاخوری سرکه

۱ و ¼ قاشق چایخوری پودر سیر

۲ قاشق چایخوری آبلیمو تازه

۱.۵ قاشق  غذاخوری اورگانو

۱ فنجان گوچه حلقه شده

۱ فنجان پیاز بنفش خرد شده

۱فنجان خیار خرد شده

مواد سس تاتزیکی

½ فنجان ماست یونانی بدون چربی

½ فنجات شوید خشک

مقداری آبلیمو

نمک و فلفل

دستور تهیه

  1. تمام مواد سس تاتزیکی را مخلوط کرده و در یخچال قرار دهید.
  2. مرغ، روغن زیتون، سرکه، پودر سیر، آبلیمو و اورگانو را در یک ظرف پلاستیکی بریزید و خوب مخلوط کند تا مرغ ها برای حداقل ۲ تا ۳ ساعت مرینیت شوند و طعم بگیرند.
  3. مرغ ها را از طرف خارج کرده و تا زمان پخت کامل کباب کنید.
  4. مرغ ها را به مقدار مساوی بین ۸ نان پیتا تقسیم نمایید.
  5. روی آن را با گوجه، خیار، پیاز و سس تاتزیکی تزئین نمایید.

سروینگ پیشنهادی

این ژیرو مرغ کبابی پر پروتئین باید بصورت گرم سرو شود.

چهار سروینگ آماده خواهد شد که هر سروینگ برابر با ۲ نان پیتا است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


Notice: ob_end_flush(): Failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/badansaz/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373