دستور پخت هات‌داگ فلفلی پروتئینی

هوس غذای کبابی کرده‌اید؟ این هات‌داگ فلفلی پروتئینی می‌تواند هوس شمارا با طعم و مزه‌ای عالی برطرف کند. علاوه بر این می‌تواند به افزایش حجم شما نیز کمک کند.

مدت آماده‌سازی:      

حدود ۱۰ دقیقه

مدت پخت:

حدود ۳۰ دقیقه

اطلاعات غذایی

تعداد تهیه‌شده ۳ سروینگ (۱ سروینگ=۲ هات‌داگ)  

کالری  531

پروتئین  55 گرم

کربوهیدرات   44 گرم

چربی   15 گرم

مواد لازم

۴۵۰ گرم سینه بوقلمون چرخ‌کرده

۲۲۰ گرم گوجه رنده شده

۲ قاشق چای‌خوری پودر فلفل چیلی

۱ قاشق چای‌خوری پودر سیر

۱ قاشق چای‌خوری زیره

۱ قاشق چای‌خوری فلفل سیاه

۱ قاشق چای‌خوری فلفل قرمز

½ قاشق غذاخوری نمک

یک نیشگون دارچین در صورت علاقه به‌صورت اختیاری

مواد جانبی داخل ساندویچ

۶هات‌داگ بوقلمون کم‌چرب*

۶ نان ساندویچی سبک

تزئینات رو به‌دلخواه مانند خردل، پنیر

دستور پخت

  1. تمامی مواد ازجمله سینه چرخ‌کرده بوقلمون تا پودر دارچین را در یک ماهیتابه روی دمای متوسط قرار دهید.
  2. برای ۳ تا ۴ دقیقه آن را بپزید.
  3. حرارت اجاق را کم کنید و بگذارید بر روی حرارت کم بماند تا پخته شود.
  4. درزمانی که این سس در حال پختن است.
  5. هات‌داگ‌ها را بر روی گریل قرار دهید.
  6. در صورت لزوم آن‌ها را بچرخانید.
  7. زمانی که هات‌داگ‌ها آماده شد، آن‌ها را در نان‌ها بگذارید.
  8. سس درست‌شده را بر روی هات‌داگ‌ها به‌صورت مساوی تقسیم کرده و بریزید.
  9. با پیاز یا چیزهای دیگر روی آن‌ها را تزئین کنید.
  10. از خوردن این غذا لذت ببرید.

نکته:

*می‌توانید از هات‌داگ گوشت نیز استفاده کنید.

*می‌توانید بجای گوشت چرخ‌کرده بوقلمون از لوبیا و هات‌داگ گیاهی استفاده کنید تا برای افراد دارای رژیم گیاهخواری نیز مناسب باشد.

*با اضافه کردن پنیر چدار کم‌چرب می‌توانید هات‌داگ پنیری درست کنید.

* اگر نان را حذف کنید می‌توانید تا ۳۶ گرم بسته به نوع نان میزان کربوهیدرات را کاهش دهید.

سروینگ پیشنهادی

۳ سروینگ هات‌داگ فلفلی پروتئینی آماده خواهد شد. هر سروینگ دارای ۲ هات‌داگ است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *