دستور پخت هاتداگ فلفلی پروتئینی
هوس غذای کبابی کردهاید؟ این هاتداگ فلفلی پروتئینی میتواند هوس شمارا با طعم و مزهای عالی برطرف کند. علاوه بر این میتواند به افزایش حجم شما نیز کمک کند.
مدت آمادهسازی:
حدود ۱۰ دقیقه
مدت پخت:
حدود ۳۰ دقیقه
اطلاعات غذایی
تعداد تهیهشده ۳ سروینگ (۱ سروینگ=۲ هاتداگ)
کالری 531
پروتئین 55 گرم
کربوهیدرات 44 گرم
چربی 15 گرم
مواد لازم
۴۵۰ گرم سینه بوقلمون چرخکرده
۲۲۰ گرم گوجه رنده شده
۲ قاشق چایخوری پودر فلفل چیلی
۱ قاشق چایخوری پودر سیر
۱ قاشق چایخوری زیره
۱ قاشق چایخوری فلفل سیاه
۱ قاشق چایخوری فلفل قرمز
½ قاشق غذاخوری نمک
یک نیشگون دارچین در صورت علاقه بهصورت اختیاری
مواد جانبی داخل ساندویچ
۶هاتداگ بوقلمون کمچرب*
۶ نان ساندویچی سبک
تزئینات رو بهدلخواه مانند خردل، پنیر
دستور پخت
- تمامی مواد ازجمله سینه چرخکرده بوقلمون تا پودر دارچین را در یک ماهیتابه روی دمای متوسط قرار دهید.
- برای ۳ تا ۴ دقیقه آن را بپزید.
- حرارت اجاق را کم کنید و بگذارید بر روی حرارت کم بماند تا پخته شود.
- درزمانی که این سس در حال پختن است.
- هاتداگها را بر روی گریل قرار دهید.
- در صورت لزوم آنها را بچرخانید.
- زمانی که هاتداگها آماده شد، آنها را در نانها بگذارید.
- سس درستشده را بر روی هاتداگها بهصورت مساوی تقسیم کرده و بریزید.
- با پیاز یا چیزهای دیگر روی آنها را تزئین کنید.
- از خوردن این غذا لذت ببرید.
نکته:
*میتوانید از هاتداگ گوشت نیز استفاده کنید.
*میتوانید بجای گوشت چرخکرده بوقلمون از لوبیا و هاتداگ گیاهی استفاده کنید تا برای افراد دارای رژیم گیاهخواری نیز مناسب باشد.
*با اضافه کردن پنیر چدار کمچرب میتوانید هاتداگ پنیری درست کنید.
* اگر نان را حذف کنید میتوانید تا ۳۶ گرم بسته به نوع نان میزان کربوهیدرات را کاهش دهید.
سروینگ پیشنهادی
۳ سروینگ هاتداگ فلفلی پروتئینی آماده خواهد شد. هر سروینگ دارای ۲ هاتداگ است.