دستور تهیه پنکیک پرپروتئین نارگیل و انار

ذائقه خود را با این دستور پخت خوشمزه به چالش بکشید که دارای کالری بالای باکیفیت است. این پنکیک‌ پرپروتئین نارگیل و انار، برای صبحانه عالی است.

مدت آماده‌سازی:

حدود ۱۰ دقیقه

مدت پخت:

حدود ۲۰ دقیقه

اطلاعات غذایی

کالری   840

پروتئین   79 گرم

کربوهیدرات   88 گرم

چربی   22 گرم

مواد لازم

۱ فنجان جو پرک یا آرد جو پرک

۲ پیمانه پروتئین وی ایزوله (با طعم شکلات و نارگیل)

۳ تخم‌مرغ کامل

۲ قاشق چای‌خوری بیکیگ پودر

۱ موز متوسط

۱ انار یا دانه‌های انار

پودر نارگیل

سایروپ یا سس شکلات

دستور تهیه

  1. اگر از جو پرک استفاده می‌کنید آن را در آسیاب یا غذا ساز بریزید تا کاملاً پودر شود
  2. ماهیتابه را بر روی اجاق بگذارید تا داغ شود
  3. در یک کاسه آرد جو پرک ، پودر پروتئین و بیکینگ‌پودر را مخلوط نمایید
  4. بر روی تخته‌گوشت یا یک کاسه دیگر موز را پوست‌کرده و له کنید و سپس آن را به پودرها اضافه کرده و مخلوط نمایید تا کاملاً ترکیب شود.
  5. در یک کاسه دیگر ۳ تخم‌مرغ را بشکنید و هم بزنید
  6. تخم‌مرغ‌ها را به خمیر اضافه نمایید. مراقب باشید تا زیادی مخلوط نکنید.
  7. با قاشق از این خمیر به‌صورت یکنواخت در ماهیتابه بریزید که ۶ پنکیک متوسط یا ۴ پنکیک بزرگ درست شود.
  8. بگذارید پخته شود تا زمانی که شروع به حباب زدن بکنند و سپس آن‌ها را برگردانید
  9. بگذارید سمت دیگر آن بپزد
  10. ۱۰-(اختیاری) روی آن‌ها را بسته به انتخاب خود، با دانه‌های انار ، پودر نارگیل و سس شکلات تزئین کنید

برای کالری کمتر می‌توانید از سس شکلات بدون قند استفاده نمایید

سروینگ پیشنهادی

۶ پنکیک متوسط یا ۴ پنکیک بزرگ. ارزش غذایی اعلام‌شده برای خود پنکیک‌ها است و تزئینات آن محاسبه نشده است.


Notice: ob_end_flush(): Failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/badansaz/public_html/wp-includes/functions.php on line 5420