دستور پخت پنکیک بادام و بلوبری پروتئین بالا

این پنکیک بادام و بلوبری پروتئین بالا دارای کالری کیفیت بالا است و بسیار ساده است.

مدت آماده‌سازی:      

حدود ۱۰ دقیقه

مدت پخت:

حدود ۲۰ دقیقه

اطلاعات غذایی

تعداد تهیه‌شده ۱ سروینگ           

کالری  779

پروتئین  87 گرم

کربوهیدرات   78 گرم

چربی   16 گرم

مواد لازم

۱ فنجان آرد جو پرک

۲ اسکوپ پروتئین وی ایزوله وانیلی

½ فنجان پنیر کاتیج بدون چربی

½ فنجان بلوبری

۲ تخم‌مرغ کامل

۲ قاشق چای‌خوری بیکینگ‌پودر

پودر قند برای تزئین به‌صورت دلخواه

۱ تا ۲ قاشق غذاخوری کره بادام ذوب‌شده

½ فنجان بلوبری

¼ فنجان گرانولا

دستور پخت

روش مخلوط کردن جو پرک

  1. جو پرک را در مخلوط‌کن یا غذا ساز بریزید.
  2. به‌صورت متناوب دستگاه را روشن کنید تا جو پرک کامل پودر شود. پس از چندین بار روشن کردن دستگاه، به‌صورت دستی آن را هم بزنید که ببینید به‌خوبی پودر شده است یا خیر.

دستور پخت پنکیک پروتئینی

  1. ماهیتابه یا ظرف خود را با دمای متوسط رو به بالا روی حرارت قرار دهید تا داغ شود.
  2. در یک‌کاسه پودر جو پرک، پودر پروتئین و بیکینگ‌پودر را مخلوط‌کنید.پنیر کاتیج بدون چربی و بلوبری را به آن اضافه کنید. آن‌ها را به‌خوبی ترکیب کنید تا یکنواخت شود.
  3. در یک‌کاسه دیگر دو تخم‌مرغ را بریزید و هم بزنید.
  4. تخم‌مرغ‌ها را به مایع پنکیک اضافه کنید و به‌خوبی آن را ترکیب کنید. مراقب باشید زیادی آن را مخلوط نکنید.
  5. با قاشق مخلوط را در ظرف داغ پخش‌کنید  تا ۶ پنکیک متوسط یا ۴ پنکیک بزرگ به دست آید.
  6. برای چند دقیقه تا زمانی که پنکیک‌ها حباب دهند آن‌ها را بپزید.
  7. سمت دیگر پنکیک‌ها را برای چند دقیقه بپزید.
  8. ۸.     (اختیاری) از مخلوط کره بادام ذوب‌شده، بلوبری و گرانولا برای روی پنکیک استفاده کنید.

سروینگ پیشنهادی

۶ عدد پنکیک بادام و بلوبری پروتئین بالا متوسط یا ۴ پنکیک بزرگ آماده خواهد شد. ارزش غذایی ارائه‌شده بدون محاسبه پوشش رویی پنکیک است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


Notice: ob_end_flush(): Failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/badansaz/public_html/wp-includes/functions.php on line 5420