دستور پخت پیتزا خشک پرپروتئین و کم کربوهیدرات
یک پیتزا پر پروتئین و کم کربوهیدرات برای افرادی که رژیم کم کربوهیدرات یا پالئو دارند. از مزه عالی آن شگفتزده خواهید شد و درست کردن آن بسیار ساده است.
اطلاعات غذایی
کالری 180
پروتئین 11 گرم
کربوهیدرات 1.3 گرم
چربی 14.5 گرم
مواد لازم
۶ عدد تخممرغ
۱۷۰ گرم پنیر خامهای
۱۱۰ گرم پنیر پارمزان خورد شده
نمک و فلفل
ادویه پیتزا
پودر سیر برای طعم دادن
دستور پخت
پنیر خامهای را در دمای اتاق قرار دهید و فر را در حالت پیشگرمایش در دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت یا ۱۷۶ درجه سانتیگراد قرار دهید.
پنیر خامهای ، تخممرغها و ادویه را در یک کاسه بزرگ ریخته و مخلوطکنید. در یک ماهیتابه کف و دیوارههای ماهیتابه را با روغن اسپری کنید. پنیر پارمزان را بهصورت یکنواخت در ته ماهیتابه پخشکنید و سپس مخلوط تخممرغ و پنیر خامهای را روی آن میریزیم.
برای ۱۵ تا ۲۵ دقیقه یا تا زمانی که سطح آن طلایی شود در فر میگذاریم که پخته شود.
آن را از فر بیرون آورده و تزئیناتی که دوست دارید را بر روی آن بریزید و برای ۱۲ تا ۱۵ دقیقه دیگر در فر قرار دهید.
شما یک پیتزا کم کربوهیدرات با مزه عالی دارید.
سروینگ پیشنهادی
این دستور غذایی یک پیتزا بزرگ را خواهد ساخت که به ۸ قسمت تقسیم خواهد شد. ارزش غذایی اعلامشده برای هر قسمت آن است نه برای تمام آن.