دستور پخت پیتزا استیک پنیری پرپروتئین
بیایید یکبار این پیتزا استیک پنیری را امتحان کنید.آمادهسازی آن بسیار ساده است و شما میتواند چربی را حذف و پروتئین را افزایش دهید.
مدت آمادهسازی حدود ۲۵ دقیقه
مدت پخت حدود ۱۵ دقیقه
اطلاعات غذایی
کالری 458
پروتئین 48 گرم
کربوهیدرات 45 گرم
چربی 17 گرم
مواد لازم
خمیر پیتزای آماده به انتخاب خودتان
یک فنجان سس پیتزا
یک فنجان پنیر موزارلا کمچرب
نصف فلفل دلمه سبز بهصورت خردشده
نصف پیاز قرمز خردشده
۱۲ انس یا ۳۲۰ گرم گوشت استیکی خام
دستور تهیه
۱- گوشت استیکی را بهصورت نوارهای نازک ببرید و در گریل یا ماهیتابه بپزید
۲- فر را تا ۳۷۵ درجه فارنهایت یا ۱۹۰ درجه سانتیگراد در حالت پیشگرمایش قرار دهید.
۳- یک کاغذ مومی را در ظرف قرار دهید
۴- خمیر پیتزا را بر روی آن قرار دهید
۵-سطح پیتزا را با نصف پنیر ، فلفل دلمهای، پیاز و استیک گریل شده بپوشانید
۶- پنیر باقیمانده را روی آن بریزید
۷ برای حدود ۱۵ دقیقه در فر بگذارید تا پنیر ذوبشده و طلایی شود
۸- بگذارید خنک شود
۹- پیتزا را تکه کرده و بخورید
نکته:
با جایگزین کردن سینه مرغ بجای گوشت میتوانید میزان چربی آن را کاهش دهید . افراد گیاهخوار نیز میتوانند از منابع پروتئین گیاهی بجای استیک استفاده کنند.
پیشنهاد سرو کردن
۳ سروینگ آماده میشود (هر نفر دوتکه)