دستور پخت پیتزا استیک پنیری پرپروتئین

بیایید یک‌بار این پیتزا استیک پنیری را امتحان کنید.آماده‌سازی آن بسیار ساده است و شما می‌تواند چربی را حذف و پروتئین را افزایش دهید.

مدت آماده‌سازی حدود ۲۵ دقیقه

مدت پخت حدود ۱۵ دقیقه

اطلاعات غذایی

کالری   458

پروتئین   48 گرم

کربوهیدرات   45 گرم

چربی    17 گرم

مواد لازم

خمیر پیتزای آماده به انتخاب خودتان

یک فنجان سس پیتزا

یک فنجان پنیر موزارلا کم‌چرب

نصف فلفل دلمه سبز به‌صورت خردشده

نصف پیاز قرمز خردشده

۱۲ انس یا ۳۲۰ گرم گوشت استیکی خام

دستور تهیه

۱- گوشت استیکی را به‌صورت نوارهای نازک ببرید و در گریل یا ماهیتابه بپزید

۲- فر را تا ۳۷۵ درجه فارنهایت یا ۱۹۰ درجه سانتی‌گراد در حالت پیش‌گرمایش قرار دهید.

۳- یک کاغذ مومی را در ظرف قرار دهید

۴- خمیر پیتزا را بر روی آن قرار دهید

۵-سطح پیتزا را با نصف پنیر ، فلفل دلمه‌ای، پیاز و استیک گریل شده بپوشانید

۶- پنیر باقیمانده را روی آن بریزید

۷ برای حدود ۱۵ دقیقه در فر بگذارید تا پنیر ذوب‌شده و طلایی شود

۸- بگذارید خنک شود

۹- پیتزا را تکه کرده و بخورید

نکته:

با جایگزین کردن سینه مرغ بجای گوشت می‌توانید میزان چربی آن را کاهش دهید . افراد گیاهخوار نیز می‌توانند از منابع پروتئین گیاهی بجای استیک استفاده کنند.

پیشنهاد سرو کردن

۳ سروینگ آماده می‌شود (هر نفر دوتکه)