دستور پخت تاکو تیلاپیلا با پیکو دگالو
این تاکو تیلاپیلا با پیکو دگالو یک غذای بسیار سالم با کالری پائین است و طعم زیادی نیز دارد که باعث میشود به آن علاقهمند شوید. این غذا مزه اسپایسی و ترش دارد که ذائقه بسیاری از افراد را به خود جذب میکند.
اطلاعات غذایی
در هر سروینگ
کالری 221
پروتئین ۱۴.۵ گرم
کربوهیدرات ۱۹.۷ گرم
چربی 10.4 گرم
مواد لازم
۲۳۰ گرم ماهی تیلاپیلا
۴ عدد تورتیلای ذرت
۸/۱ فنجان روغن زیتون
½ فنجان گشنیز که از قبل خورد کردهاید
¼ فنجان خامه ترش یا ماست چکیده کمچرب
نمک و فلفل برای مزهدار کردن
آب ۳ عدد لیمو ترش
۴۶۰ گرم گوجه فرنگی
۱ پیاز کوچک
یک فلفل هالوپینو
سس تند
دستور تهیه
- ابتدا پیکو دگالو را درست میکنیم.
- گوجهفرنگیها را خورد کنید و با فلفل هالوپینو که بسیار ریز کردهاید و در حد چرخ کرده شده است را هم بزنید.
- گشنیز و فلفل که از قبل خورد کردهاید را به مخلوط بالا اضافه کنید.
- آب یک لیمو و نمک و فلفل را به آنها اضافه کنید و بهخوبی هم بزنید و در یخچال قرار دهید.
- در یک کاسه دیگر آب یک لیمو، نمک و فلفل و روغنزیتون را باهم بهخوبی هم بزنید.
- بیش از ۲۰ دقیقه ماهی را در این مایع قرار ندهید زیرا باعث میشود فقط ترش مزه شود.
- در یک کاسه دیگر خامه ترش کمچرب را با گشنیز و آب لیموی سوم مخلوط کنید و در یخچال قرار دهید.
- پس از کبابکردن ماهی، بگذارید که ماهی خنک شود و سپس آن را تکه کنید.
- تکهای ماهی در تورتیلا بگذارید و کمی از مخلوط خامه ترش به آن اضافه کنید و سپس پیکو دگالو روی آن بریزید و از خوردن آن لذت ببرید.
نکته:
میتوانید با اضافهکردن سس تند مزه این غذا را اسپایسی کنید.
سروینگ پیشنهادی
با این دستور ۴ عدد تاکو تیلاپیلا با پیکو دگالو آمایده میکنید.