دستور پخت کیک کوتاه توت‌فرنگی پرپروتئین

چه چیزی بهتر از کیک کوتاه توت‌فرنگی است؟ آن هم از نوع پروتئین بالا. این دسر سالم را دفعه بعد که احساس کردید هوس شیرینی دارید امتحان کنید.

مدت آماده‌سازی: حدود ۱۵ دقیقه

مدت پخت: حدود ۷ دقیقه

اطلاعات غذایی

تعداد سروینگ: ۴

در هر سروینگ

کالری  240

پروتئین ۲۴ گرم

کربوهیدرات ۲۷ گرم

چربی   4 گرم

مواد لازم

¾ فنجان آرد جو

۲ اسکوپ پودر پروتئین وانیلی

½ فنجان سفیده تخم‌مرغ

½ قاشق چایخوری جوش‌شیرین

شیرین‌کننده اگر دوست دارید می‌توانید استفاده کنید.*

۱ فنجان ماست یونانی بدون چربی

یک فنجان توت‌فرنگی تازه که تکه کرده‌اید

دستور تهیه

  1. فر را در دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت یا ۱۷۷ درجه سانتیگراد پیش گرمایش دهید.
  2. چهار ظرف مافین** را روغن بزنید تا کیک به آن نچسبد.
  3. مواد اولیه خشک شامل آرد جو، پودر پروتئین و جوش‌شیرین را هم بزنید.
  4. سفیده تخم‌مرغ و شیرین‌کننده را به آن اضافه کنید.
  5. اجازه دهید مخلوط برای ۵ دقیقه استراحت کند.
  6. مایع کیک را به‌صورت مساوی در چهار ظرف بریزید.
  7. بگذارید برای ۷ دقیقه در فر بپزد.***
  8. زمانی که کیک‌ها در حال پختن هستند شما توت‌فرنگی‌ها را خورد کنید.
  9. زمانی که کیک ها آماده شدند آنها را از فر خارج کنید و بگذارید برای ۵ دقیقه خنک شوند.
  10. از چاقو استفاده کنید و سطح کیک را صاف کنید و سپس مقداری از داخل کیک نیز برش دهید تا شکل فنجان به خود بگیرد.
  11. کیک را با ماست یونانی پر کنید و روی آن رابا توت فرنگی تزئین کنید و کمی خامه نیز روی توت‌فرنگی‌ها بزنید.

نکته:

*بر اساس سلیقه خود میزان شیرینی این کیک را انتخاب کنید. برخی از پودرهای پروتئین شیرینی بیشتری دارند. اما معمولا برای استفاده از سفیده تخم مرغ همراه آن از ۱۰ قطره استویا استفاده میکنیم.

**اگر ظرف مافین بزرگ ندارید می‌توانید از ۸ ظرف مافین کوچک استفاده کنید.

***مدت زمان پخت بسته به نوع پودر پروتئین و مواد اولیه میتواند متفاوت باشد. پس از ۷ دقیقه تا زمان طلایی شدن کیک هر دقیقه آن را چک کنید.

سروینگ پیشنهادی

در مجموع ۴ سروینگ سایز بزرگ کیک کوتاه توت‌فرنگی آماده میشود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *