دستور پخت جوجه اسپایسی تایلندی

دیگر لازم نیست در رژیم غذایی خود جوجه ساده و بدون هیچ مزه ای بخورید. این دستور پخت دارای  ادویه ساده است که این جوجه اسپایسی تایلندی را خوشمزه می‌کند و یک غذای پروتئین بالا است. بنابراین یک غذای رژی با پروتئین بالا و مزه خوب خواهید داشت. همچنین از آن میتوانید در تنوع دادن به رژیم غذایی خود استفاده کنید.

اطلاعات غذایی

در هر سروینگ

کالری  266

پروتئین ۴۳ گرم

کربوهیدرات ۸ گرم

چربی   3 گرم

مواد لازم برای تهیه جوجه اسپایسی تایلندی

۶ تکه سینه مرغ نصفه

۳۵۰ گرم یا ۱۲ اونس ماست بدون چربی یا کم چرب

۲-۳ قاشق غذاخوری سس قرمز کاری تایلندی

۴ قاشق غذاخوریگشنیز تازه که خورد کردید

خیار به‌اندازه حدود ۷.۵ سانتیمتر

لیمو و سالاد برای سرو همراه غذا

دستور تهیه جوجه اسپایسی تایلندی

۱- فر خود را در دمای ۱۷۶ درجه سانتیگراد یا ۳۷۵ درجه فارنهایت پیش گرمایش دهید.

۲- در این زمان که فر درحال گرم شدن است، جوجه ها را در یک ظرف کم عمق در یک سطح قرار دهید.

۳- یک سوم از ماست بدون چربی یا کم چرب را با سس کاری تایلندی و سه قاشق گشنیز مخلوط کنید. به آن نمک بزنید و روی جوجه ها بریزید به شکلی که جوجه ها کامل از مواد پوشیده شوند. تمام جوجه ها باید به خوبی در این مواد مرینیت شود. بگذارید جوجه های مرینیت شده به مدت ۱۰ دقیقه در یخچال بماند.

۴- حال جوجه‌ها را در فر قرار دهید تا برای ۳۵ تا ۴۰ دقیقه بپزد و طلایی شود. (برای اینکه جوجه ها را روی منقل یا باربکیو کباب کنید زمان پخت بین ۲۵ تا ۳۰ دقیقه میشود.)

۵- باقیمانده ماست و گشنیز را مخلوط نمایید. خیار را خورد کنید و در ماست مخلوط کنید. ادویه بزنید و همراه با جوجه‌ها و سالاد سرو کنید.

سروینگ پیشنهادی

در مجموع ۴ تا ۵ سروینگ آماده میشود.

منبع

https://www.muscleandstrength.com/recipes/thai-spiced-chicken.html

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *