دستور پخت تن و آواکادو و گوجه

این دستور پخت تن و آواکادو و گوجه پروتئین بسیار بالایی دارد و کربوهیدرات آن پائین است و برای کاهش وزن ایده آل است.

اطلاعات غذایی

کالری  409

چربی   23 گرم

مواد لازم

۱۵۰ گرم استیک ماهی تن تازه

۲قاشق غذاخوری روغن زیتون فوق بکر

۸عدد مارچوبه

۲گوجه بزرگ(حدود ۲۵۰ گرم)

۱۵۰گرم لوبیا سفید یا لوبیا لیما پخته

۱آواکادو کوچک(حدود ۱۵۰ گرم)

۱قاشق غذاخوری آبلیمو

یک قاشق غذاخوری ارگانو خورد تازه

۱قاشق چای‌خوری نمک

فلفل سیاه

دستور تهیه

  1. روی استیک ماهی تن را با روغن زیتون چرب کنید و برای ۳ دقیقه هر طرف آن را بر روی گریل بپزید.
  2. پختن ماهی را تا زمانی ادامه دهید که سطح آن طلایی شود ولی داخل آن هنوز صورتی باشد.
  3. در همین زمان مارچوبه را در مایکروویو بپزید و یا آب پز کنید تا زمانی که ترد شود.
  4. گوجه ها را نصف کنید و با فشار از پوست بیرون آورید و به خوبی خرد کنید.
  5. لوبیا را به همراه گوجه و مارچوبه و پیاز در بشقاب قرار دهید.
  6. آواکادو را پوست و تکه کنید و به بشقاب اضافه کنید.
  7. روغن زیتون و آبلیمو را باهم مخلوط نمایید و بیشتر ارگانو را به آن اضافه کنید تا طعم بگیرد.
  8. بیشتر این ترکیب را بر روی سالاد بریزید.
  9. ماهی را تکه کنید و به آن اضافه کنید.
  10. بقیه سس را روی آن بریزید و با ارگانو باقیمانده تزئین کنید.

سروینگ پیشنهادی

به صورت بالا غذای تن و آواکادو و گوجه را سرو نمایید. اگر بخواهید کمی مقدار کربوهیدرات را افزایش دهید میتوانید به آن سیب زمینی یا برنج قهوه ای اضافه کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *