دستور تهیه کسادیلا چیپوتل چدار

این کسادیلا پنیری یک غذای باربکیو است که بدون گوشت است و پروتئین بالایی دارد.

اطلاعات غذایی

تعداد سروینگ:۴

در هر سروینگ

کالری  287

پروتئین  32.6 گرم

کربوهیدرات  29.8   گرم

چربی   10.6 گرم

مواد لازم

۴ تورتیلا کم کربوهیدرات

۲فنجان پنیر کاتیج کم سدیم

۲فنجان پنیر چدار کم چرب

یک فلفل خرد شده

۱پیاز کوچک نگینی

۱فنجان قارچ پورتوبلو

۲-۳ قاشق غذاخوری ادویه چیپوتل بسته به ذائقه شما

سالسا بسته به خواست شما

دستور تهیه

  1. فلفل، پیاز و قارچ را در یک ماهیتابه بریزید و بگذارید گریل شود تا زمانی که ترد شود.
  2. پنیر کاتیج و ادویه چیپوتل را باهم مخلوط کنید.
  3. تورتیلا را صاف روی گریل پهن کنید.
  4. پنیر کاتیج و سبزیجات را روی نیمی از نان تورتیلا بریزید و روی آن پنیر چدار بریزید.
  5. بگذارید برای ۲ دقیقه روی گریل بپزد.
  6. تورتیلا را تا بزنید و برگردانید.
  7. بگذارید برای ۱ تا ۲ دقیقه بپزد تا زمانی که پنیر ذوب شود.
  8. آن را تکه کنید و با سالسا سرو کنید.

سروینگ پیشنهادی

۴ سروینگ کسادیلا پنیری آماده خواهید کرد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


Notice: ob_end_flush(): Failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/badansaz/public_html/wp-includes/functions.php on line 5420