دستور تهیه کسادیلا چیپوتل چدار
این کسادیلا پنیری یک غذای باربکیو است که بدون گوشت است و پروتئین بالایی دارد.
اطلاعات غذایی
تعداد سروینگ:۴
در هر سروینگ
کالری 287
پروتئین 32.6 گرم
کربوهیدرات 29.8 گرم
چربی 10.6 گرم
مواد لازم
۴ تورتیلا کم کربوهیدرات
۲فنجان پنیر کاتیج کم سدیم
۲فنجان پنیر چدار کم چرب
یک فلفل خرد شده
۱پیاز کوچک نگینی
۱فنجان قارچ پورتوبلو
۲-۳ قاشق غذاخوری ادویه چیپوتل بسته به ذائقه شما
سالسا بسته به خواست شما
دستور تهیه
- فلفل، پیاز و قارچ را در یک ماهیتابه بریزید و بگذارید گریل شود تا زمانی که ترد شود.
- پنیر کاتیج و ادویه چیپوتل را باهم مخلوط کنید.
- تورتیلا را صاف روی گریل پهن کنید.
- پنیر کاتیج و سبزیجات را روی نیمی از نان تورتیلا بریزید و روی آن پنیر چدار بریزید.
- بگذارید برای ۲ دقیقه روی گریل بپزد.
- تورتیلا را تا بزنید و برگردانید.
- بگذارید برای ۱ تا ۲ دقیقه بپزد تا زمانی که پنیر ذوب شود.
- آن را تکه کنید و با سالسا سرو کنید.
سروینگ پیشنهادی
۴ سروینگ کسادیلا پنیری آماده خواهید کرد.