دستور پخت صبحانه گوشت و سبزیجات

این صبحانه گوشت و سبزیجات پر پروتئین، نه تنها ساده است؛ بلکه مزه بسیار خوبی نیز دارد. علاوه بر این میتوانید آن را برای ۳ روز در ظرف در بسته، در یخچال نگهداری کنید.

با توجه به میزان بالای پروتئین، این غذا میتواند یک غذا به عنوان وعده اول عالی در صبح مصرف شود و یک صبحانه کامل و مغذی برای شما باشد.

اطلاعات غذایی

تعداد سروینگ: ۶

در هر سروینگ

کالری  239.6

پروتئین  18.6   گرم

کربوهیدرات  11.6   گرم

چربی   13.2   گرم

*بر اساس سینه بوقلمون چرخ کرده بدون چربی

مواد لازم

۲ تخم مرغ بزرگ

½ فنجان سفیده تخم مرغ

۱ فنجان پنیر کاتیج بدون نمک

۱۷۰ گرم گوشت چرخ کرده*

½ پیاز بزرگ خرد شده

۱۷۰ گرم بروکلی بخارپز شده

۱ فنجان سیب زمینی خرد شده

نمک و فلفل برای مزه دار کردن

دستور تهیه

  1. فر را در دمای ۱۹۰ درجه سانتی‌گراد پیش گرمایش دهید.
  2. شش عدد قالب کیک فنجانی بزرگ را با اسپری روغن چرب کنید.
  3. ماهیتابه را روی دمای متوسط قرار دهید.
  4. گوشت چرخ کرده و پیاز و سیب زمینی خرد شده را باهم بپزید.
  5. در یک کاسه، تخم مرغ و سفیده تخم مرغ، پنیر کاتیج و نمک و فلفل را باهم به خوبی هم بزنید.
  6. گوشت ، پیاز و سیب زمینی که پخته اید را به همراه بروکلی در تخم مرغ ها بریزید.
  7. مخلوط را در شش قالب کیک فنجانی به مقدار مساوی تقسیم کنید.
  8. برای ۴۰ تا ۴۵ دقیقه در فر بپزید.
  9. بگذارید تا سرد شود و سپس آنها را از قالب خارج کنید.

نکته:

*میتوانید از سینه مرغ چرخ کرده نیز استفاده نمایید.

**میتوانید از ۱۲ قالب معمولی کیک فنجانی نیز استفاده نمایید.

سروینگ پیشنهادی

۶ سروینگ صبحانه گوشت و سبزیجات  آماده خواهد شد.

لطفاً پس از درست کردن این غذا نظر خود را در رابطه با آن با ما در میان بگذارید و ما را از نظرات خود مطلع سازید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *