دستور پخت کوفته پنیری پرپروتئین

با  کوفته پنیری پر پروتئین، لذت تمام کوفته خوشمزه را گاز بگیرید  که روی آن را پنیر پوشانده است بدون آنکه احساس گناه شکستن رژیم داشته باشید.

اطلاعات غذایی

تعداد سروینگ: ۱

کالری  530

پروتئین  66 گرم

کربوهیدرات ۳۹ گرم

چربی   13 گرم

مواد لازم

برای کوفته ها:

۱۳۰ گرم گوشت چرخ کرده

۱۳۰ گرم سینه بوقلمون چرخ کرده

½ پیاز کوچک خرد شده

۱ غوزه سیر خرد شده

۱ قاشق غذاخوری ادویه

برای ساندویچ:

۱ نان ساندویچی یا باگت

۲۸ گرم پنیز موزارلا کم چربی

¼ فنجان سس پاستا

دستور تهیه

  1. فر را در دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد یا ۴۰۰ درجه فارنهایت پیش گرمایش دهید.
    1. تمام مواد کوفته را به خوبی باهم مخلوط نمایید.
    1. مخلوط را در اندازه دلخواه خود به شکل کوفته در بیاورید.
    1. کوفته ها را بر روی کاغذ مومی قرار داده و در فر قرار دهید تا پخته شود.
    1. نیمی از سس پاستا را در قسمت پایین نان ساندویچی پخش کنید و بقیه آن را روی قسمت دیگر نان بریزید.
    1. کوفته ها را در نان قرار دهید.
    1. روی آنها پنیز بریزید.
    1. مجددا در فر قرار دهید تا پنیر ذوب شود.

نکته:

*می‌توانید برای کاهش چربی  فقط از بوقلمون چرخ کرده استفاده کنید.

سروینگ پیشنهادی

یک سروینگ کوفته پنیری پر پروتئین آماده خواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *