دستور پخت جوجه کم چرب با طعم کاری
جوجه با طعم کاری دوست دارید؟ این دستور پخت جوجه کم چرب با طعم کاری مناسب بدنسازها است که پروتئین و کربوهیدرات و اسیدهای چرب ضروری را دارد.
اطلاعات غذایی
کالری 373
پروتئین 32 گرم
کربوهیدرات 35 گرم
چربی 13 گرم
مواد لازم
۱۴۰ گرم سینه مرغ بدون استخوان
۵ فنجان قارچ خام تکه شده
۱ فلفلدلمه ای قرمز
۲ فنجان لوبیا سبز تکه شده خام
¼ فنجان آب مرغ
۱ فنجان ماست کم چرب
۴ قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
۴ قاشق غذاخوری روغن زیتون بکر
۲ قاشق غذاخوری پودر کاری
دستور پخت
- سینه مرغ را برداشته و به تکه های مربع متوسط تقسیم کنید.
- یک ماهیتابه نچسب عمیق برداشته و سینه های مرغ را به همراه ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون در آن بریزید.
- سینه های مرغ را در ماهیتابه سرخ کنید تا کاملا پخته شود.
- زمانی که سینه های مرغ درحال پخته شدن است یک ماهیتابه نچسب دیگر برداشته و قارچ و فلفل دلمه ای و لوبیا را با ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون در آن بریزید.
- بصورت منظم این مخلوط را هم بزنید تا نرم شود.
- در ماهیتابه اول آب مرغ، ماست ، پودر کاری و نشاسته ذرت را به آن اضافه کنید.
- این مخلوط را به خوبی هم بزنید تا زمانی که سس جوجه غلیظ شود.
- در صورت لزوم میتوانید حرارت را افزایش دهید.
سروینگ پیشنهادی
این دستور پخت ۲ سروینگ جوجه کم چرب با طعم کاری آماده میشود. همه مواد را در دو ظرف مجزا بریزید. برای افزایش کالری میتوانید این غذا را با برنج قهوهای یا نان سبوسدار سرو نمایید.