دستور پخت جوجه لیمویی کبابی با خامه و سس سالسا

گریل را روشن کنید و جوجه را در لیمو و گشنیز مارینیت کنید. این دستور پخت جوجه لیمویی کبابی با خامه و سس سالسا، طعم زیادی دارد و زمان خیلی کمی برای آماده سازی نیاز دارد.

اطلاعات غذایی

کالری  288

پروتئین  24.7 گرم

کربوهیدرات   3.4  گرم

چربی   21.3  گرم

مواد لازم

۹۰۰ گرم سینه مرغ بدون پوست و استخوان

۳ قاشق غذاخوری گشنیز که به خوبی و ریز خرد شده باشد

۱ غوزه سیر رنده شده

۱ پوست لیمو

۵ قاشق غذاخوری آب لیمو

½ فنجان روغن زیتون فوق بکر

۲ قاشق چا‌ی‌خوری نمک

۱ قاشق چای‌خوری فلفل سیاه

۱ فنجان خامه ترش

۱ فنجان سالسا

دستور پخت

  1. سینه مرغ را برداشته و به تکه های مربع متوسط تقسیم کنید.
    1. گشنیز، سیر، پوست لیمو، آب لیمو، روغن زیتون، نمک و فلفل را در یک کاسه بریزید و به خوبی هم بزنید.
    1. سینه های مرغ را در این کاسه به خوبی مرینیت نمایید و مطمئن شوید که مرغ‌ها به خوبی طعم دار شوند. روی ظرف را بپوشانید و برای ۳۰ تا ۶۰ دقیقه در یخچال قرار دهید.
    1. با توجه به اینکه در لیمو مرینیت میشود نباید بیش از یک ساعت در مئاد بماند وگرنه اسید لیمو پروتئین موجود در مرغ را می‌شکند.
    1. حال برای آماده کردن سس؛ ۱ فنجان خامه ترش را با یک فنجان سالسا مخلوط نمایید و سس آماده می‌شود.
    1. جوجه ها ره به سیخ کشیده و بپزید.
    1. جوجه‌های کباب شده را با سس سرو کرده و از آن لذت ببرید.

نکته:

تمام روغن موجود در مواد مرینیت جذب جوجه نمی‌شوند و بسته به مدت مرینیت شدن می‌تواند کالری غذا فرق کند.

شما می‌توانید برای کاهش کالری میزان چربی سس را کاهش دهید. خامه ترش بدون چربی میزان کالری را در هر سروینگ تا ۲۴۲ کالری و چربی را به ۱۵.۳ گرم کاهش می‌دهد.

سروینگ پیشنهادی

این دستور پخت ۸ سروینگ و سیخ جوجه لیمویی کبابی با خامه و سس سالسا آماده خواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


Notice: ob_end_flush(): Failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/badansaz/public_html/wp-includes/functions.php on line 5420