دستور پخت پیتزا تخم‌مرغ صبحانه کم کربوهیدرات و پروتئین بالا

پیتزا تخم‌مرغ برای صبحانه(خصوصاً پیتزای سرد) موردعلاقه بسیاری از افراد است. حالا می‌توانید از تمام این طعم‌ها در یک پیتزای سالم کم کربوهیدرات لذت ببرید.

اطلاعات غذایی

تعداد تهیه‌شده ۱ سروینگ           

کالری  238

پروتئین ۳۰.۳ گرم

کربوهیدرات   10.5 گرم

چربی   9.4 گرم

مواد لازم

۱ تخم‌مرغ بزرگ

۵ سفیده تخم‌مرغ

۱ قاشق غذاخوری پودر نارگیل

¼ فنجان کدوسبز رنده شده

ادویه پیتزا برای طعم دادن

۱/۳ فنجان سس پاستا با سدیم پایین

۲ قاشق چای‌خوری پنیر پارمزان رنده شده

دستور پخت

  1. یک پیتزا خوری ۲۰ سانتیمتری را چرب کنید.
  2. تخم‌مرغ و سفیده‌های تخم‌مرغ و کدوسبز و پودر نارگیل و ادویه پیتزا را باهم مخلوط نمایید.
  3. مخلوط آماده‌شده را در پیتزا خوری بریزید و در دمای متوسط روی اجاق قرار دهید.
  4. روی ظرف را بپوشانید تا تخم‌مرغ سفت شود و کناره‌های آن طلایی شود.
  5. سطح آن را با سس و پنیر رنده شده تزئین نمایید.

نکته:

  • شما می‌توانید با افزایش تخم‌مرغ یا سفیده تخم‌مرغ بسته به رژیم غذایی خود میزان درشت مغذی‌ها را تغییر دهید.
  • می‌توانید برای سطح آن از گوشت سینه چرخ‌کرده بوقلمون یا پپرونی بوقلمون برای افزایش پروتئین استفاده کنید.
  • می‌توانید از پنیر کمتر و یا بیشتر به‌دلخواه استفاده کنید. استفاده از پنیر موزارلا نیز آن را بسیار خوشمزه می‌کند.

سروینگ پیشنهادی

۲ سروینگ پیتزا تخم‌مرغ آماده خواهد شد که می‌توانید آن را در شب آماده کنید و صبح فردا از خوردن یک صبحانه خنک لذت ببرید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *