دستور پخت تخممرغ هم زده اسپایسی
از تخممرغ هم زده ساده خسته شدهاید؟ تخممرغ یک منبع پروتئین با قیمت مناسب است. اما اینکه همیشه یک غذای یکنواخت و یک شکل بخورید میتواند شما را خسته کند؛ بنابراین میتوانید از دستور پخت تخممرغ هم زده اسپایسی استفاده کنید.
اطلاعات غذایی
در هر سروینگ
کالری 507
پروتئین ۵۰ گرم
کربوهیدرات ۳۴ گرم
چربی 19 گرم
مواد لازم
۲ تخم مرغ کامل و ۴ عدد سفیده تخم مرغ
¼ پیاز که بهخوبی خورد کردهاید
۱ فلفل چیلی قرمز که به خوبی ریز کرده اید یا پودر چیلی قرمز
۱ غوزه سیر که خورد میکنید
۵۰ گرم پنیر کاتیج
کمی ادویه به اندازه یک نیشگون
۲ برش نان کامل
دستور تهیه
- یک ماهیتابه نچسب بردارید و در آن کمی روغن زیتون یا روغن دیگر اسپری کنید.
- در یک کاسه کوچک ۲ تخم مرغ کامل و ۴ سفیده تخم مرغ را هم بزنید.
- بهخوبی آنها را مخلوط کنید.
- ¼ پیاز و ۱ غوزه سیر و فلفل چیلی را به خوبی خورد کنید.
- حال ۵۰ گرم پنیر ماتیج و ادویه را با سایر مواد همگی به خوبی هم بزنید.
- ماهیتابه را بر روی دمای متوسط قرار دهید تا نسبتا داغ شود.
- این مخلوط را داخل ماهیتابه بریزید. بگذارید کمی خود را بگیرد.
- در همین زمان نانها را نیز در توستر بگذارید تا تست شوند.
- مایع درون ماهیتابه را در هنگامی که پخته میشود، به خوبی هم بزنید.
- این غذا را روی نان تست در یک بشقاب بزرگ سرو نمایید.
سروینگ پیشنهادی
اگر تخممرغ هم زده اسپایسی را بر روی نان تست سرو کنید، زمان کمی از شما میگیرد؛ اما میتوانید این مخلوط را بهصورت املت نیز درست کنید. یکلایه اسفناج میتواند رنگ و مزه و ویتامین به این غذا اضافه کند.
با این غذا هم تنوع در روش سرو تخم مرغ ایجاد میکنید و هم میتوانید طعم جدیدی به غذای روزانه خود اضافه نمایید.