دستور پخت کرامبل توت کم کربوهیدرات
هم بهعنوان اسنک و هم دسر، کرامبل توت کم کربوهیدرات سرشار از ریزمغذیها و آنتیاکسیدان است. یک خوردنی شیرین و سالم
مدت آمادهسازی:
حدود ۱۰ دقیقه
مدت پخت:
حدود ۲۰ دقیقه
اطلاعات غذایی
تعداد تهیهشده ۳ سروینگ
کالری 222
پروتئین 11 گرم
کربوهیدرات 22 گرم
چربی 10 گرم
مواد لازم
۱ فنجان توتفرنگی تکه شده تازه*
۱ فنجان توت سیاه تازه*
۱ فنجان هلو تازه*
۱ قاشق چایخوری پوست لیمو
۱/۸ قاشق چایخوری صمغ زانتان*
۱ قاشق غذاخوری روغن نارگیل
½ فنجان پودر بادام
۱ اسکوپ پودر پروتئین وانیلی
شیرینکننده در صورت علاقه
دستور پخت
- اجاق را در دمای ۳۷۵ درجه فارنهایت یا ۱۹۰ درجه سانتیگراد پیشگرمایش دهید.
- توتها را با صمغ زانتان، پوست لیمو و شیرینکنندهای که دارید پوشش دهید
- توتها را در یک ظرف فلزی یا سینی فر قرار دهید
- برای ۱۵ دقیقه بپزید
- زمانی که توتها پخته میشوند، پودر بادام، پودر پروتئین و ۱ قاشق غذاخوری روغن نارگیل ذوبشده را خوب هم بزنید تا مخلوط شده و حالت کرامبل شود. علاوه بر این اگر بخواهید میتوانید ۱ تا ۲ قاشق غذاخوری شیرینکننده خشک نیز به آن اضافه کنید.
- پس از ۱۵ دقیقه توتها را از فر بیرون آورده و بر روی آن پودر کرامبل را بریزید.
- برای ۳ تا ۵ دقیقه دیگر در فر بگذارید تا روی آن طلایی شود.
- میتوانید روی آن را با خامه یا ماست یونانی تزئین کنید.
نکته:
*میتوانید از هر میوهای که دوست دارید استفاده کنید.
*صمغ زانتان را میتوان با ۱ قاشق غذاخوری آرد ذرت جایگزین کرد.
این دستور نهتنها یک دسر عالی است بلکه میتوان از آن بهعنوان یک صبحانه یا اسنک نیز استفاده کرد.
سروینگ پیشنهادی
۲ تا ۴ سروینگ کرامبل توت کم کربوهیدرات آماده خواهد شد. توجه داشته باشید که ارزش غذایی ارائهشده برای ۱/۳ مقدار درستشده یا ۱ سروینگ است و ارزش غذایی کل ۳ برابر میزان بیان شده خواهد بود.