دستور پخت کرامبل توت کم کربوهیدرات

هم به‌عنوان اسنک و هم دسر، کرامبل توت کم کربوهیدرات سرشار از ریزمغذی‌ها  و آنتی‌اکسیدان است. یک خوردنی شیرین و سالم

مدت آماده‌سازی:      

حدود ۱۰ دقیقه

مدت پخت:

حدود ۲۰ دقیقه

اطلاعات غذایی

تعداد تهیه‌شده ۳ سروینگ           

کالری  222

پروتئین  11 گرم

کربوهیدرات   22 گرم

چربی   10 گرم

مواد لازم

۱ فنجان توت‌فرنگی تکه شده تازه*

۱ فنجان توت سیاه  تازه*

۱ فنجان هلو تازه*

۱ قاشق چای‌خوری پوست لیمو

۱/۸  قاشق چای‌خوری صمغ زانتان*

۱ قاشق غذاخوری روغن نارگیل

½ فنجان پودر بادام

۱ اسکوپ پودر پروتئین وانیلی

شیرین‌کننده در صورت علاقه

دستور پخت

  1. اجاق  را در دمای ۳۷۵ درجه فارنهایت یا ۱۹۰ درجه سانتی‌گراد پیش‌گرمایش دهید.
  2. توت‌ها را با صمغ زانتان، پوست لیمو و شیرین‌کننده‌ای که دارید پوشش دهید
  3. توت‌ها را در یک ظرف فلزی یا سینی فر قرار دهید
  4. برای ۱۵ دقیقه بپزید
  5. زمانی که توت‌ها پخته می‌شوند، پودر بادام، پودر پروتئین و ۱ قاشق غذاخوری روغن نارگیل ذوب‌شده را خوب هم بزنید تا مخلوط شده و حالت کرامبل شود. علاوه بر این اگر بخواهید می‌توانید ۱ تا ۲ قاشق غذاخوری شیرین‌کننده خشک نیز به آن اضافه کنید.
  6. پس از ۱۵ دقیقه توت‌ها را از فر بیرون آورده و بر روی آن پودر کرامبل را بریزید.
  7. برای ۳ تا ۵ دقیقه دیگر در فر بگذارید تا روی آن طلایی شود.
  8. می‌توانید روی آن را با خامه یا ماست یونانی تزئین کنید.

نکته:

*می‌توانید از هر میوه‌ای که دوست دارید استفاده کنید.

*صمغ زانتان را می‌توان با ۱ قاشق غذاخوری آرد ذرت جایگزین کرد.

این دستور نه‌تنها یک دسر عالی است بلکه می‌توان از آن به‌عنوان یک صبحانه یا اسنک نیز استفاده کرد.

سروینگ پیشنهادی

۲ تا ۴ سروینگ کرامبل توت کم کربوهیدرات آماده خواهد شد. توجه داشته باشید که ارزش غذایی ارائه‌شده برای ۱/۳ مقدار درست‌شده یا ۱ سروینگ است و ارزش غذایی کل ۳ برابر میزان بیان شده خواهد بود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *