دستور پخت رولهای دارچینی ساده و شیرین
آیا رولهای دارچینی ساده و شیرین را دوست دارید؟ دوست دارید افزایش حجم داشته باشید؟ میخواهید که از رول دارچینی که انرژی لازم برای افزایش حجم به شما میدهد استفاده کنید؟ حتماً عاشق این دستور پخت خواهید شد.
مدت آمادهسازی:
حدود ۱۵ دقیقه
مدت پخت:
حدود ۱۵ دقیقه
اطلاعات غذایی
تعداد تهیهشده ۴ سروینگ
کالری 297
پروتئین 10 گرم
کربوهیدرات 35 گرم
چربی 14 گرم
مواد لازم
۱ ¼ فنجان آرد جو
۱ قاشق غذاخوری شکر نارگیل (یا شکر قهوهای و یا شکر سفید)
۱ قاشق چایخوری بیکینگپودر
½ قاشق چایخوری صمغ زانتان
۲ قاشق غذاخوری کره نارگیل
۵-۷ قاشق غذاخوری شیر
۱ قاشق غذاخوری روغن نارگیل
½ قاشق غذاخوری پودر دارچین
۲ قاشق غذاخوری شکر نارگیل
¼ فنجان ماست یونانی
۱-۲ قاشق غذاخوری شیر
۱ قاشق غذاخوری پودر پروتئین وانیلی
شیرینکننده در صورت علاقه
گردو
دستور پخت
- اجاق را در دمای ۴۰۰ درجه فارنهایت یا ۲۰۵ درجه سانتیگراد پیشگرمایش دهید.
- شش مورد اول مواد لازم را باهم در یک کاسه ترکیب کنید تا زمانی که خمیری کره مانند شود.
- با قاشق غذاخوری شیر به آن اضافه کنید تا حالت خمیری بگیرد
- خمیر را به مدت ۲۰ دقیقه در یخچال قرار دهید.
- روی میز کمی آرد بپاشید و خمیر را بهصورت یک مربع بزرگ پهن کنید.
- نیمی از روغن نارگیل را به همراه شکر نارگیل و دارچین بر روی خمیر پخشکنید.
- خمیر را رول کرده و به ۴ قسمت مساوی تقسیم کنید.
- قسمت بریدهشده را در ظرف فر قرار دهید.
- باقی روغن نارگیل را بر روی آنها بریزید.
- ۱۰. برای ۱۵ تا ۱۸ دقیقه آنها در فر بپزید تا طلایی شوند.
- ۱۱. پروتئین را میتوانید بهصورت خمیر درست کرده و بر روی رولها بریزید.
سروینگ پیشنهادی
۴ سروینگ رولهای دارچینی ساده و شیرین آماده خواهد شد. اطلاعات غذایی ارائهشده با احتساب تزئینات است. (بدون تزئینات ارزش غذایی ۲۷۸ کالری/۷ گرم پروتئین و ۳۴ گرم کربوهیدرات و ۱۴ گرم چربی خواهد بود)