دستور تهیه پاستا لوبیا سیاه پروتئین بالا و جوجه
ما میتوانید از پاستا با پروتئین بالا لذت ببرید. این پاستا لوبیا سیاه پروتئین بالا و جوجه ، نه تنها سرشار از پروتئین است بلکه کربوهیدرات پائین و فیبر بالایی نیز دارد که برای علاقمندان به پاستا عالی است.
اطلاعات غذایی
تعداد سروینگ: ۲
در هر سروینگ
کالری 450.7
پروتئین 45.5 گرم
کربوهیدرات 26 گرم
چربی 18.3 گرم
فیبر ۱۰.۸ گرم
مواد لازم
سس:
۱ قاشق غذاخوری سس سویا
۱قاشق غذاخوری روغن کنجد
½ قاشق غذاخوری عسل
۳قاشق غذاخوری کره بادام زمینی پروتئین بالا
۱حبه سیر له شده
۱قاشق غذاخوری زنجبیل تازه رنده شده
پاستا:
۱سرینگ پاستا لوبیا سیاه(یا پاستا معمولی)
۱ فنجان جوانه لوبیا
۱۷۰ گرم مرغ پخته و ریش کرده
بادام زمینی و پیازچه در صورت علاقه
دستور تهیه
- تمام مواد سس را در یک کاسه باهم مخلوط کنید.
- در اجاق مایکروویو برای ۳۰ تا ۴۵ ثانیه حرارت دهید تا به خوبی مخلوط شوند.
- بر اساس دستور نوشته بر روی بسته پاستا، آن را بپزید.
- پاستایی که پختید را با جوانه لوبیا، مرغ ریش و سس مخلوط نمایید.
- به میزان مساوی در دو بشقاب تقسیم کنید.
- روی پاستا را با بادام زمینی و پیازچه یا شوید تازه تزئین کنید.
نکته:
استفاده از پاستا معمولی میزان پروتئین غذا را کاهش میدهد و میزان کربوهیدرات را افزایش میدهد.
سروینگ پیشنهادی
۲ سروینگ پاستا لوبیا سیاه پروتئین بالا و جوجه، آماده خواهید کرد.