دستور پخت ناچو و جوجه با سس بوفالو
این دستور پخت ناچو و جوجه هم دارای طعم زیادی است و هم پروتئین بالایی دارد. این غذا برای تعطیلات عالی است.
مدت آمادهسازی:
حدود ۱۰ دقیقه
مدت پخت:
حدود ۱۰ دقیقه
اطلاعات غذایی
تعداد تهیهشده ۲ سروینگ
کالری 494
پروتئین 49 گرم
کربوهیدرات 34 گرم
چربی 18 گرم
مواد لازم
۳۴۰ گرم یا ۱۲ انس سینه مرغ که از قبل پخته و تکه کرده اید.
۸۵ گرم چیپس تورتیلای کم چربی
½ فنجان پنیر چدار کمچرب
۳ قاشق غذاخوری سس مخصوص بال مرغ
۲ قاشق غذاخوری سس سالاد سبک
½ فنجان کرفس که تکه کردهاید
دستور پخت
- فر را پیشگرمایش دهید.
- سینههای مرغ را به همراه سس بال مرغ هم بزنید.
- چیپسهای تورتیلا را در سینی فر قرار دهید.
- نیمی از پنیرها را روی چیپسها بریزید.
- روی آن را مرغ بریزید و سپس پنیر باقیمانده را روی آن بریزید.
- بگذارید تا زمانی که پنیر آب میشود در فر باشد.
- سس سالاد را روی آن بریزید.
- میتوانید با پنیر آبی و کرفس خورد شده آن را تزیین کنید.
نکته:
افراد وگان میتوانند بجای سینه مرغ و پنیر از پروتئینهای گیاهی استفاده کنند.
سروینگ پیشنهادی
۲ سروینگ ناچو و جوجه آماده خواهد شد.