دستور پخت ناچو و جوجه با سس بوفالو

این دستور پخت ناچو و جوجه هم دارای طعم زیادی است و هم پروتئین بالایی دارد. این غذا برای تعطیلات عالی است.

مدت آماده‌سازی:      

حدود ۱۰ دقیقه

مدت پخت:

حدود ۱۰ دقیقه

اطلاعات غذایی

تعداد تهیه‌شده ۲ سروینگ           

کالری  494

پروتئین  49 گرم

کربوهیدرات   34 گرم

چربی   18 گرم

مواد لازم

۳۴۰ گرم یا ۱۲ انس سینه مرغ که از قبل پخته و تکه کرده اید.

۸۵ گرم چیپس تورتیلای کم چربی

½ فنجان پنیر چدار کم‌چرب

۳ قاشق غذاخوری سس مخصوص بال مرغ

۲ قاشق غذاخوری سس سالاد سبک

½ فنجان کرفس که تکه کرده‌اید

دستور پخت

  1. فر را پیش‌گرمایش دهید.
  2. سینه‌های مرغ را به همراه سس بال مرغ هم بزنید.
  3. چیپس‌های تورتیلا را در سینی فر قرار دهید.
  4. نیمی از پنیرها را روی چیپس‌ها بریزید.
  5. روی آن را مرغ بریزید و سپس پنیر باقی‌مانده را روی آن بریزید.
  6. بگذارید تا زمانی که پنیر آب می‌شود در فر باشد.
  7. سس سالاد را روی آن بریزید.
  8. می‌توانید با پنیر آبی و کرفس خورد شده آن را تزیین کنید.

نکته:

افراد وگان می‌توانند بجای سینه مرغ و پنیر از پروتئین‌های گیاهی استفاده کنند.

سروینگ پیشنهادی

۲ سروینگ ناچو و جوجه آماده خواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *