دستور پخت فلفل شکم پر به روش مکزیکی

اگر به غذاهای مکزیکی علاقه دارید، از این فلفل شکم پر به روش مکزیکی خوشتان خواهد آمد. یک غذای پروتئین بالا و خوشمزه.

مدت آماده سازی:

حدود ۲۰ دقیقه

مدت پخت:

حدود ۳۰ دقیقه

اطلاعات غذایی

تعداد سروینگ: ۴

در هر سروینگ

کالری  328

پروتئین ۴۳ گرم

کربوهیدرات ۳۹ گرم

چربی   7 گرم

مواد لازم برای پخت فلفل شکم پر به روش مکزیکی

۴ عدد فلفل دلمه ای متوسط که آنها را از وسط نصف کنید.

۴۵۸ گرم یا ۱ پوند سینه مرغ که تکه کنید.

۱ فنجان برنج قهوه ای که از قبل آن را پخته اید.

۲۳۰ تا ۲۸۰ گرم سس سالسا غلیظ

نصف فنجان لوبیا سیاه که از قبل در آب گذاشته اید و سپس آبکشی کرده باشید.

½ فنجان ذرت منجمد

یک‌سوم فنجان پنیر خورد مکزیکی

دستور تهیه

  1. فر را در  دمای ۱۹۵ درجه سانتیگراد یا ۳۷۵ درجه فارنهایت پیش‌گرمایش دهید.
  2. فلفل‌ها را در یک ظرف آب برای ۴ تا ۵ دقیقه بجوشانید تا ترد شود.
  3. آنها را بیرون بیاورید و در یک ماهیتابه به ترتیب بچینید.
  4. یک ماهیتابه نچسب را در دمای متوسط قرار دهید و سینه مرغ را در آن برای ۲ تا ۳ دقیقه بپزید.
  5. باقی مواد را به‌جز پنیر با مرغ مخلوط کنید و بگذارید برای ۵ دقیقه حرارت ببیند.
  6. مخلوط را بین تمام فلفل‌ها تقسیم کنید. سپس پنیرهای را روی آنها بریزید.
  7. روی ماهیتابه را با فویل آلومینیومی بپوشانید و برای ۳۰ تا ۳۵ دقیقه  بپزید تا پنیر ذوب شود.
  8. این غذا را داغ سرو کنید.

نکته:

*می‌توانید با حذف برنج قهوه‌ای و ذرت کربوهیدرات غذا را پائین بیاورید.

*می‌توانید برای تبدیل آن به غذای گیاهخواری بجای سینه مرغ یا بوقلمون از لوبیا یا سویا استفاده کنید.

* افراد وگان می‌توانید، بجای پنیر نیز از پنیر بادام استفاده نمایید.

سروینگ پیشنهادی

۴ سروینگ، فلفل شکم پر به روش مکزیکی آماده میشود. البته هر دو نصفه فلفل یک سروینگ محسوب میشود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *