دستور پخت فلفل شکم پر به روش مکزیکی
اگر به غذاهای مکزیکی علاقه دارید، از این فلفل شکم پر به روش مکزیکی خوشتان خواهد آمد. یک غذای پروتئین بالا و خوشمزه.
مدت آماده سازی:
حدود ۲۰ دقیقه
مدت پخت:
حدود ۳۰ دقیقه
اطلاعات غذایی
تعداد سروینگ: ۴
در هر سروینگ
کالری 328
پروتئین ۴۳ گرم
کربوهیدرات ۳۹ گرم
چربی 7 گرم
مواد لازم برای پخت فلفل شکم پر به روش مکزیکی
۴ عدد فلفل دلمه ای متوسط که آنها را از وسط نصف کنید.
۴۵۸ گرم یا ۱ پوند سینه مرغ که تکه کنید.
۱ فنجان برنج قهوه ای که از قبل آن را پخته اید.
۲۳۰ تا ۲۸۰ گرم سس سالسا غلیظ
نصف فنجان لوبیا سیاه که از قبل در آب گذاشته اید و سپس آبکشی کرده باشید.
½ فنجان ذرت منجمد
یکسوم فنجان پنیر خورد مکزیکی
دستور تهیه
- فر را در دمای ۱۹۵ درجه سانتیگراد یا ۳۷۵ درجه فارنهایت پیشگرمایش دهید.
- فلفلها را در یک ظرف آب برای ۴ تا ۵ دقیقه بجوشانید تا ترد شود.
- آنها را بیرون بیاورید و در یک ماهیتابه به ترتیب بچینید.
- یک ماهیتابه نچسب را در دمای متوسط قرار دهید و سینه مرغ را در آن برای ۲ تا ۳ دقیقه بپزید.
- باقی مواد را بهجز پنیر با مرغ مخلوط کنید و بگذارید برای ۵ دقیقه حرارت ببیند.
- مخلوط را بین تمام فلفلها تقسیم کنید. سپس پنیرهای را روی آنها بریزید.
- روی ماهیتابه را با فویل آلومینیومی بپوشانید و برای ۳۰ تا ۳۵ دقیقه بپزید تا پنیر ذوب شود.
- این غذا را داغ سرو کنید.
نکته:
*میتوانید با حذف برنج قهوهای و ذرت کربوهیدرات غذا را پائین بیاورید.
*میتوانید برای تبدیل آن به غذای گیاهخواری بجای سینه مرغ یا بوقلمون از لوبیا یا سویا استفاده کنید.
* افراد وگان میتوانید، بجای پنیر نیز از پنیر بادام استفاده نمایید.
سروینگ پیشنهادی
۴ سروینگ، فلفل شکم پر به روش مکزیکی آماده میشود. البته هر دو نصفه فلفل یک سروینگ محسوب میشود.