دستور تهیه چورو اسکون پر پروتئین
آیا برای همراهی با قهوه صبحانه خود هیچ اسنک پروتئین بالایی ندارید؟ این چورو اسکون پروتئینی را امتحان کنید که همراه خوبی با قهوه شما است.
مدت آماده سازی:
حدود ۱۵ دقیقه
مدت پخت:
حدود ۲۵ دقیقه
اطلاعات غذایی
تعداد سروینگ ۸
در هر سروینگ
کالری 266
پروتئین ۱۲ گرم
کربوهیدرات ۳۲ گرم
چربی 10 گرم
مواد لازم
۱و۱.۲ فنجان پودر جو پرک
۱اسکوپ پودر پروتئین دارچینی
۱قاشق غذاخوری پودر دارچین
۲قاشق چاییخوری بیکینگپودر
۲/۳ فنجان سفیده تخم مرغ
¼ فنجان کره نارگیل
¼ فنجان عسل
۱تخم مرغ بزرگ
½ قاشق چاییخوری عصاره وانیل
تزئین سلیقهای
۳-۴قاشق غذاخوری کره نارگیل
یا ¼ فنجان ماست یونانی بدون چربی+۲-۳قاشق غذاخوری شیر بادام
دستور تهیه
۱- فر را در دمای ۲۰۵ درجه سانتیگراد یا ۴۰۰ درجه فارنهایت پیش گرمایش دهید.
۲- در ظرف خود کاغذ مومی قرار دهید.
۳- پودر جو پرک، پودر پروتئین، بیکینگپودر، نمک و ۲ قاشق چاییخوری پودر دارچین را در یک کاسه بریزید .
۴- روغن منجمد نارگیل را به این مخلوط اضافه کنید و با ۲ چنگال آن را خورد کنید.
۵- در کاسه ای دیگر سفیده تخم مرغ، تخم مرغ کامل و وانیل و عسل را با هم بزنید.
۶- مخلوط مایع را به پودرها اضافه کنید.
۷- به خوبی هم بزنید تا یک خمیر به دست آید(اگر خمیر چسبندگی زیادی داشت ۱قاشق غذاخوری پودر جو پرک به آن اضافه کنید).
۸- خمیر را در ظرف روی کاغذ مومی بریزید.
۹- ۱ قاشق باقیمانده پودر دارچین را روی آن بپاشید.
۱۰- برای ۱۵ تا ۱۸ دقیقه در فر قرار دهید تا زمانی که کناره های خمیر فرم بگیرد.
۱۱- آن را از فر خارج کنید و به ۸ قسمت مثلثی تقسیم نمایید.
۱۲- مجدداً برای ۵ تا ۷ دقیقه دیگر در فر قرار دهید.
۱۳- آن را از فر خارج کنید و از کاغذ مومی جدا کنید.
۱۴- سپس برای ۲ دقیقه دیگر در فر قرار دهید.
۱۵- روی آن را با دارچین یا شکر یا خورده های کره نارگیل یا … تزئین نمایید.
سروینگ پیشنهادی
۸ سروینگ چورو اسکون پر پروتئین آماده میشود.