دستور پخت کرامبل توت کم کالری

این کرامبل توت سرشار از ریزمغذی‌ها و آنتی‌اکسیدان‌ها است و کالری پائینی دارد. علاوه بر این هم شیرین و هم سالم است.

مدت آماده سازی: حدود ۱۰ دقیقه

مدت پخت: حدود ۲۰ دقیقه

اطلاعات غذایی

تعداد سروینگ: ۳

کالری  222

پروتئین ۱۱ گرم

کربوهیدرات ۲۲ گرم

چربی   10 گرم

مواد لازم

۱فنجان توت فرنگی تازه قطعه

یک فنجان توت سیاه تازه

۱فنجان هلو تازه قطعه

۱قاشق غذاخوری پوست لیمو رنده

۱/۸ قاشق چای خوری زانتوم*

۱قاشق غذاخوری روغن نارگیل

½ فنجان پودر نارگیل

۱ اسکوپ پودر پروتئین وی وانیلی

شیرین کننده اگر علاقه دارید

دستور تهیه

  1. فر را در دمای ۳۷۵ درجه فارنهایت یا ۱۹۰ درجه سانتی‌گراد پیش گرمایش دهید.
  2. توت ها را با زانتوم و پوست لیمو و شیرین کننده مخلوط کنید.
  3. توت ها را در سینی فر یا ظرف پیرکس بریزید.
  4. آنها را برای ۱۵ دقیقه بپزید.
  5. رمانی که توت‌ها درحال پخت هستند. پودر نارگیل و پودر پروتئین و ۱ قاشق غذاخوری روغن نارگیل آب شده را باهم مخلوط کنید تا پودر کرامبل شود. میتوانید ۱ تا ۲ قاشق غذاخوری شیرین کننده نیز به آن اضافه کنید.
  6. پس از ۱۵ دقیقه توت ها را از فر خارج کنید و روی آنها را با مخلوط کرامبل بپوشانید.
  7. برای ۳ تا ۵ دقیقه یا تا زمانی که طلایی شود آن را بپزید.
  8. آن را با خامه زده شده یا ماست یونانی تزئین و سرو نمایید.

نکته:

*میتوانید از ترکیب میوه های مورد علاقه خود به جای میوه های دستور غذایی، استفاده کنید.

*میتوانید بجای زانتوم از ۱ قاشق غذاخوری نشاسته ذرت استفاده کنید.

این غذا نه تنها یک دسر محسوب میشود بلکه میتواند یک صبحانه یا اسنک نیز باشد.

سروینگ پیشنهادی

با این مقدار مواد اولیه معرفی شده در این دستور پخت، ۲ تا ۴ سروینگ  کرامبل توت آماده میشود. ارزش غذایی اعلام شده برای ۱/۳ مقدار آماده شده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *