دستور مک و پنیر سفید چدار پروتئین بالا

این مک و پنیر سفید چدار خوشمزه و سرشار از پروتئین برای خوردن یک غذای خوشمزه است.

اطلاعات غذایی

تعداد سروینگ:۱

در هر سروینگ

کالری  472

پروتئین  40 گرم

کربوهیدرات  52   گرم

چربی   12 گرم

مواد لازم

۲۳۰ گرم پاستا

۱فنجان شیر بدون چربی

۲فنجان پنیر کاتیج بدون چربی**

۱۷۰ گرم پنیر شفید چدار کم چرب

½ فنجان ماست یونانی

¼ فنجان پنیر پارمزان

۲قاشق چای‌خوری فلفل سفید***

۱ و ½ قاشق چای‌خوری پودر پیاز

۱ قاشق چای‌خوری پودر سیر

۲قاشق غذاخوری سبوس جو دوسر

دستور تهیه

  1. فر را در دمای ۲۱۵ درجه سانتی‌گراد پیش گرمایش دهید.
  2. پاستا را برای ۲ دقیقه مطابق دستور بپزید.
  3. پاستا را آبکشی کنید و دوباره در قابلمه بریزید.
  4. شیر، ادویه،پنیر کاتیج و نیمی از پنیر پارمزان را به آن اضافه کنید.
  5. پنیر سفید چدار و نیمی از پارمزان را به آرامی مخلوط کنید.
  6. پاستا را در سینی فر بریزید.
  7. ۲ قاشق غذاخوری سبوس جو دوسر و باقی پنیر پارمزان را روی آن بریزید.
  8. بگذارید تا زمانی که ذوب شود و طلایی شود در فر باشد.

نکته:

*میتوانید با اضافه کردن بوقلمون چرخ کرده  یا مرغ و حتی پودر پروتئین بدون طعم میزان پروتئین غذا را افزایش دهید.

**میتوانید بجای پنیر کاتیج میزان ماست یونانی را افزایش دهید که به این کار میزان سدیم غذا کاهش میابد. به یاد داشته باشید با این کار باید میزان ادویه غذا را افزایش دهید.

***میتوانید بجای فلفل سفید از فلفل سیاه استفاده کنید.

سروینگ پیشنهادی

۴ سروینگ مک و پنیر سفید چدار آماده خواهید کرد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


Notice: ob_end_flush(): Failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/badansaz/public_html/wp-includes/functions.php on line 5420