دستور پخت سیب‌زمینی شکم پر باربکیو با جوجه

دوست دارید یک اسنک برای دورهمی ها داشته باشید؟ فینگر فود دوست دارید؟ این دستور پخت سیب‌زمینی شکم پر باربکیو با جوجه را امتحان کنید که پروتئین بالایی هم دارد.

مدت آماده‌سازی: حدود ۱۰ دقیقه

مدت پخت: حدود۱ ساعت و ۲۰ دقیقه

اطلاعات غذایی

کالری   327

پروتئین   38 گرم

کربوهیدرات   28 گرم

چربی   7 گرم

تعداد سروینگ  4

مواد لازم

۲ پوند تا ۹۰۰ گرم سیب‌زمینی کوچک

۱ پوند یا ۴۵۰ گرم سینه مرغ خام

½  فنجان سس باربکیو

۱ فنجان پنیر چدار کم‌چرب خورد شده

دستور پخت

  1. سیب‌زمینی‌ها را بشویید و با چنگال سوراخ‌کنید
  2. سیب‌زمینی‌ها را بر روی فویل قرار دهید و برای ۱ ساعت در فر بگذارید تا نرم و پخته شوند
  3. درزمانی که سیب‌زمینی‌ها در حال پخته شدن هستند سینه‌های مرغ را برای ۸ تا ۱۰ دقیقه  تا زمانی که کامل پخته شوند بجوشانید
  4. زمانی که جوجه آماده‌شده توسط دو چنگال آن‌ها را خورد و ریش‌ریش نمایید.
  5. جوجه را با سس باربکیو کاملاً مخلوط‌کنید
  6. زمانی که سیب‌زمینی‌ها آماده شدند از فر بیرون آورده و بگذارید تا خنک شوند
  7. سیب‌زمینی‌ها را از وسط نصف کرده و از داخل آن مقداری خالی کنید
  8. جوجه‌ها  را  به‌صورت یکنواخت روی همه سیب‌زمینی‌ها تقسیم کنید.
  9. پنیر خورد شده را بر روی آن‌ها بریزید
  10. حال مجدداً در فر قرار داده و برای ۲۰ دقیقه بگذارید تا پنیر ذوب شود
  11. می‌توانید با سس باربکیو غذا را تزئین کنید.

نکته:

*می‌توانید بجای سینه مرغ و پنیر از پروتئین‌های موردعلاقه خود و حتی پروتئین وگان و گیاهخواری استفاده نمایید

**توجه داشته باشید که ارزش غذایی اعلام‌شده برای ۴۵۰ گرم سیب‌زمینی با داخل پر است. بسته به میزانی که هر سیب‌زمینی را خالی می‌کنید میزان کالری این غذا نیز کاهش میابد.

سروینگ پیشنهادی

۴ سروینگ سیب‌زمینی شکم پر باربکیو با جوجه