دستور پخت فینگر تست پروتئینی اسنیکردودل گردویی
با این دستور پخت فینگر تست پروتئینی اسنیکردودل گردویی روز خود را با شادی شروع کنید. این غذا سرشار از پروتئین است. همچنین یک صبحانه خوشمزه که اولین قدم برای شروع یک روز خوب است.
مدت آمادهسازی:
حدود ۱۰ دقیقه
مدت پخت:
حدود ۱۸ دقیقه
اطلاعات غذایی
تعداد تهیهشده ۲ سروینگ (هر سروینگ= ۹ فینگر)
کالری 348
پروتئین 40 گرم
کربوهیدرات 29 گرم
چربی 8 گرم
مواد لازم برای پخت فینگر تست پروتئینی اسنیکردودل گردویی
شش تکه نان غلات کامل یا نان موردعلاقه شما*
½ فنجان سفیده تخممرغ وانیلی*
¼ فنجان شیر بادام
۱ و ½ اسکوپ پودر پروتئین اسنیکردودل
یک قاشق غذاخوری گردو را خورد کنید
دارچین و شیرینکننده میتوانید اضافه کنید
برای تزیین روی آن میتوانید از ماست یونانی، سیروپ و یا عسل استفاده کنید.
دستور پخت
- فر را در دمای ۱۷۷ درجه سانتیگراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت پیشگرمایش دهید.
- یک ظرف پخت نان را با کاغذ مومی بپوشانید.
- هر باریکه نان را به سه قسمت تقسیم کنید.
- سفیده تخممرغ، شیر بادام، پودر پروتئین و دارچین یا شیرینکننده را با هم مخلوط کنید.
- روی هر تکه نان را بهخوبی با این مخلوط آغشته کنید.
- خمیر را روی کاغذ مومی قرار دهید.
- برای ۹ دقیقه نان را بپزید.
- نان را برگردانید و برای ۹ دقیقه دیگر بپزید، تا هر دو ظرف نان به خوبی پخته شود.
- با گردوی خورد و هر آنچه برای تزیین روی آن دارید سرو نمایید.
نکته:
*بهترین انتخاب برای نان، نان تست فرانسوی است.
*میتوانید بجای سفیده تخممرغ وانیلی از سفیده تخممرغ معمولی به همراه ½ قاشق چایخوری عصاره وانیل استفاده کنید.
*پودر پروتئین با هر طعمی بهخوبی جواب خواهد داد.
سروینگ پیشنهادی
۲ سروینگ فینگر تست پروتئینی اسنیکردودل گردویی آماده خواهید کرد.(۱ سروینگ = ۹ فینگر)
از خوردن این غذای سالم و خوشمزه لذت کامل را ببرید و به اهداف خود برای ساختن یک بدن سالم و عضلانی با چربی کم برسید.