دستور پخت دونات پروتئینی کدو با پنیرخامه
در فصل پاییز یکی از چیزهایی که در میوهفروشی یافت میشود کدوتنبل است. این دستور دونات پروتئینی کدو با طعم و مزه عالی است.
مدت آمادهسازی:
حدود ۱۵ دقیقه
مدت پخت:
حدود ۱۰ دقیقه
اطلاعات غذایی
تعداد تهیهشده ۸ سروینگ
کالری 179
پروتئین 10 گرم
کربوهیدرات 23 گرم
چربی 7 گرم
مواد لازم
۱ فنجان آرد جو پرک
¾ فنجان زایلیتول یا شیرینکننده خشک مانند شکر قهوهای یا شکر نارگیل
۱ اسکوپ پودر پروتئین وانیلی
۱ قاشق غذاخوری دانه کتان
۱ قاشق غذاخوری پودر دارچین
۲ قاشق چایخوری بیکینگپودر
۱ قاشق چایخوری نمک دریا
۳ تخممرغ بزرگ
½ فنجان پوره کدوحلوایی
۱ قاشق غذاخوری روغن نارگیل ذوبشده یا کره
۲ قاشق غذاخوری عصاره وانیل
۱ قاشق چایخوری سرکه سیب
پودر قند بهصورت اختیاری
½ فنجان پنیر خامهای زدهشده(یک قاشق غذاخوری برای هر دونات)
½ قاشق چایخوری استیویا مایع
دستور پخت
- فر را در دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت یا ۱۷۷ درجه سانتیگراد پیشگرمایش دهید.
- هفت ماده اولیه را در یککاسه بزرگ مخلوطکنید.
- مواد اولیه خیس را در یککاسه دیگر باهم مخلوط نمایید تا کاملاً ترکیب شوند.
- مخلوط خیس را به مخلوط خشک اضافه کرده و خوب ترکیب کنید.
- تعداد ۸ تا ۱۰ قالب دونات را با روغن شیرینیپزی چرب کنید.
- مخلوط را بهصورت مساوی در قالبها تقسیم کنید.
- برای مدت حدود ۱۰ دقیقه آنها را در فر بپزید تا زمانی که خمیر پختهشده به چنگال یا خلالدندان نچسبد.
- زمانی که دوناتها در حال سرد شدن هستند پنیر خامهای و استیویا را مخلوطکنید.
- پودر قند بر روی دوناتها بپاشید.
- درصورتیکه دوست داشته باشید میتوانید کمی پودر دارچین هم بر روی دوناتها بریزید.
- میتوانید به همراه یک شیک پروتئین نوش جان کنید.
سروینگ پیشنهادی
۸ عدد دونات پروتئینی کدو با پنیر خامه آماده خواهد شد آماده خواهد شد که میتوانید در کنار دوستان یا خانواده خود از خوردن آنها در فصل سرد پاییز لذت ببرید.