دستور تهیه عدسی هندی(سوپ آکا دهال)

این دستور تهیه عدسی هندی که یک غذای گیاهخواری است؛ ممکن است کمی پیچیده به نظر بیاید اما شما تمام مواد اولیه را آماده کنید و با  روش ساده پخت آن آشنا شوید.

اطلاعات غذایی

در هر سروینگ

کالری  352

پروتئین  17 گرم

کربوهیدرات  49   گرم

چربی   12 گرم

مواد لازم

۲ قاشق غذاخوری کره

۲ حبه سیر له شده

۱ پیاز خورد و ریز

½ قاشق چای‌خوری زردچوبه

۱ قاشق چای‌خوری ادویه ماسالا

¼ قاشق چای‌خوری فلفل قرمز

۱قاشق چای‌خوری پودر زیره

۱کیلوگرم گوجه خورد شده

۱فنجان دال عدس

۲قاشق چای‌خوری آب لیمو

۲و ½ فنجان سبزیجات

۱/۴ فنجان شیر نارگیل

نمک و فلفل برای طعم

دستور تهیه

  1. کره را در یک ماهیتابه ذوب کنید و سیر و پیاز را برای ۲ دقیقه بر روی حرارت قرار دهید و سپس ادویه ها را به آن اضافه نمایید.
  2. گوجه ها ، دال عدس، آب لیمو، سبزیجات و شیر نارگیل را در آن بریزید و بگذارید تا جوش بیاید.
  3. حرارت زیر آن را کم کنید  و بگذارید برای ۲۵ تا ۳۰ دقیقه بپزد تا زمانی که عدس پخته شود.
  4. غذا آماده خوردن است.

ممکن است در ابتدا کمی پیچیده به نظر بیاید؛ اما درست کردن آن بسیار ساده است. با وجود مواد اولیه زیاد طعم خوبی دارد. اگر خیلی برای شما تند است میتوانید شیر نارگیل آن را افزایش دهید تا تندی غذا کمتر شود.

سروینگ پیشنهادی

۴ سروینگ عدسی هندی آماده خواهید کرد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


Notice: ob_end_flush(): Failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/badansaz/public_html/wp-includes/functions.php on line 5420