Deprecated: Creation of dynamic property WhichBrowser\Model\Os::$build is deprecated in /home/badansaz/public_html/wp-content/plugins/wp-statistics/includes/vendor/whichbrowser/parser/src/Analyser/Header/Useragent/Os.php on line 609
دستور تهیه پودینگ برنج قهوه ای پروتئینی - بدنسازی و فیتنس

دستور تهیه پودینگ برنج قهوه ای پروتئینی

از پودینگ و ظرف پودینگ خوشتان میآید؟ میتوانید از این پودینگ برنج قهوه ای پروتئینی استفاده کنید.

مدت آماده سازی:   حدود ۵ دقیقه

مدت پخت:   حدود ۲۵ دقیقه

اطلاعات غذایی

تعداد سروینگ: ۴

در هر سروینگ

کالری  244

پروتئین  18   گرم

کربوهیدرات  26  گرم

چربی   7   گرم

مواد لازم

۲ فنجان برنج قهوه ای پخته شده

۲ فنجان شیر بادام، شیرین نشده

½ فنجان پودر پروتئین وی دارچینی

۲ قاشق غذاخوری کره کم چرب**

۱ قاشق چایخوری پودر دارچین

۱ قاشق چای خوری عصاره وانیل

استویا در صورت علاقه***

کشمش در صورت علاقه

خامه زده شده برای تزئین روی پودینگ، در صورت لزوم

دستور تهیه

  1. برنج قهوه ای پخته شده  و ۱ و نیم فنجان شیر بادام، کره، دارچین و عضاره وانیل را در یک کاسه متوسط بریزید و هم بزنید.
  2. برر وی دمای متوسط آن را حرارت دهید تا به آهستگی به جوش بیاید.
  3. زمانی که جوش آمد، دما را کم کنید و آن را برای ۷ تا ۱۰ دقیقه هم بزنید تا مخلوط غلیظ شود.
  4. پودر پروتئین و شیر باقیمانده را اضافه کنید(در صورت علاقه چند قطره استویا بریزید تا شیرین شود)
  5. بر روی دمای کم همچنان به مدت ۱۰ تا ۱۲ دقیقه هم بزنید تا مایع غلیظ و خامه ای شود.
  6. گاز را خاموش کنید و برای ۲ تا ۳ دقیقه به هم زدن ادامه دهید.
  7. اجازه دهید مایع برای ۲۰ دقیقه سرد شود.
  8. میتوانید آن را بصورت گرم یا سرد پس از ۳ تا ۴ ساعت در یخچال ماندن سرو نمایید.
  9. برای تزئین بر روی آن کشکش بریزید

نکته:

*میتوانید از پودر پروتئین با طعم دیگر نیز استفاده نمایید.

**بجای استفاده از کره میتوانید از روغن نارگیل استفاده کنید.

***اگر میخواهید که دسر شیرین باشد از استویا مایع استفاده کنید و بسته به میزان ذائقه خود از آن استفاده نمایید. به یاد داشته باشید که پروتئین خود دارای شیرین کننده است

سروینگ پیشنهادی

۴سروینگ پودینگ برنج قهوه ای پروتئینی آماده خواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *