دستور تهیه بوفالو دیپ پروتئین بالا

لازم نیست در روزهای تعطیل و استراحت از برنامه غذایی خود خارج شوید. این جوجه، بوفالو دیپ پروتئین بالا، مزه عالی ولی چربی کمی دارد.

اطلاعات غذایی

تعداد سروینگ: ۸

در هر سروینگ

کالری  169

پروتئین  24   گرم

کربوهیدرات  3   گرم

چربی   6   گرم

مواد لازم

۱ فنجان پنیر کاتیج کم‌چرب

۱۱۰ گرم پنیر خامه ای بدون چربی

۱۱۰ گرم پنیر موزارلا خرد شده کم چرب

۴۵۰ گرم سینه مرغ پخته شده و خرد شده

½ فنجان سس بوفالو

¼ فنجان پنیر آبی خرد شده

بصورت اختیاری میتوانید برای خوردن همراه آن از موارد مختلفی استفاده کنید.

دستور تهیه

  1. پنیر کاتیج، پنیر خامه ای، موزارلا و سس بوفالو را در یک ماهیتابه بریزید.
  2. آن را بر روی دمای پایین قرار دهید و به سرعت هم بزنید تا پنیرها ذوب شوند و باهم مخلوط شوند.
  3. مرغ خرد شده را به آن اضافه کنید.
  4. به خوبی باهم مخلوط نمایید.
  5. در ظرف بریزید و روی آن را نیز، پنیر آبی خرد شده بریزید.

موارد همراه برای خوردن با بوفالو دیپ :

کرفس، هویج، تورتیلا ذرت، پرتزل

درشت مغذی ها با ½ فنجان از کرفس یا هویج:

کالری :  203

پروتئین: ۲۵ گرم

کربوهیدرات: ۱۰ گرم

چربی: ۶ گرم

درشت مغذی ها با ۲۸ گرم چیپس تورتیلا:

کالری: ۳۱۹

پروتئین: ۲۶ گرم

کربوهیدرات: ۲۱ گرم

چربی: ۱۴ گرم

درشت مغذی ها با ۲۸ گرم پرتزل:

کالری: ۲۷۹

پروتئین: ۲۶ گرم

کربوهیدرات: ۲۷ گرم

چربی: ۷ گرم

نکته:

*میتوانید به مقدار بیشتر از آن درست کنید و آن را در یخچال نگهداری کنید و در زمانی که میخواهید آن را مصرف کنید آن را در فر گرم کنید.

*میتوانید روی آن را با کاهو خرد شده تزئین کنید و حتی آن را با پستا یا برنج قهوه ای برای تکمیل شدن وعده غذایی مخلوط کنید.

سروینگ پیشنهادی

۸سروینگ بوفالو دیپ آماده خواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


Notice: ob_end_flush(): Failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/badansaz/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373